Een-op-een coaching

Voor coaches die zelf een coach zoeken

Wij zijn net echte mensen..

Het leven kan soms best eenzaam zijn. Je bent altijd bezig met het welzijn en geluk van anderen. Soms loop je zelf even vast. Geen directe collega’s in de buurt en het je wilt ook niet steeds je partner of vrienden lastig vallen. Iedereen klopt bij jou aan, alleen wie helpt jou verder?

Als geen ander weet jij, hoe fijn het is om je twijfels en onzekerheden te delen met een onafhankelijk iemand. Hoe fijn het is als een expert je verder helpt op een warme en toch effectieve manier. 

Wat kan online coaching voor jou betekenen?

Door het intensieve contact met je coach, is de kans groot op succes, want het is maatwerk. Doordat de communicatie open en actief is, kom je direct tot de kern en boek je snel resultaat. Je krijgt snel inzicht in je eigen proces. Omdat je intensief bezig bent met jezelf, wordt je onderbewuste geactiveerd. De automatische piloot gaat eraf en je ontdekt wat je aan het doen bent en hoe het anders kan. Ik ben er voor je en ik zal je motiveren, aanmoedigen en uitdagen om je comfortzone te verlaten, om nieuwe ervaringen op te doen. Om op die manier dichterbij jezelf te komen, bij de oplossing. Want die zit in jou.

Welk programma is geschikt voor jou?

Het hangt van je coach vraag en je toewijding af welk programma het best bij je past. Online coaching is een investering in jezelf. Uiteindelijk verdient het zijn waarde dubbel en dwars terug.

BRONS

Een blinddate met jezelf.
1 Maand met minimaal 8 contact-momenten

Door de gemiddelde frequentie van twee keer per week contact, beland je in een flow. Je bent intensief met jezelf bezig. In deze maand heb je de tijd om opdrachten te maken en om werkelijk in actie te komen.

ZILVER

Een ware ontdekkingsreis naar jezelf.
3 Maanden met minimaal 24 contact-momenten

 Jij mailt zo vaak als je wilt en je krijgt van mij minimaal twee keer per week een uitgebreide reactie en opdracht. Doordat dit frequente contact, gemiddeld 2 keer per week, voor 3 maanden, kunnen we een ware verdiepingsslag maken.

Misschien is je coach vraag complex (bijvoorbeeld omdat er verschillende zaken spelen) of heb je behoefte aan een langer tijd begeleiding (bijvoorbeeld omdat je een stok achter de deur kunt gebruiken om werkelijk gedrag te veranderen of jezelf extra tijd en aandacht gunt).

Wat de reden ook is, succes is gegarandeerd. Je hebt de tijd om je vertrouwende gedrag te analyseren en werkelijk het gewenste gedrag te implementeren. Vanuit verschillende perspectieven onderzoeken we je casus en reflecteer je op je eigen proces. Je maakt nieuwe herinneringen die je veel zelfvertrouwen en kracht geven.

 

GOUD

Intensief aan het werk met jezelf.
1 Week lang dagelijks contact

Ben je meer het ongeduldige type die weinig tijd vrij kan/wil maken en gaat voor kort en krachtig? Of als je met een acuut probleem worstelt of het verlangen hebt om bepaald gedrag snel te veranderen dan is het intensieve programma ideaal voor jou.

In deze situaties is het mogelijk een kort coachtraject af te spreken, waarbij we dagelijks één of meerdere malen e-mail contact hebben.

Let op: Omdat dit traject zeer veel persoonlijke aandacht vergt, is het aantal plaatsen beperkt.

Brons

250
excl. BTW

  • 1 maand
  • gemiddeld 2 x per week contact
  • Verlengen mogelijk (€ 200,- p/maand)

Zilver

600
excl. BTW

Meest gekozen!
  • 3 maanden
  • gemiddeld 2 x per week contact
  • Verlengen mogelijk (€ 200,- p/maand)

Goud

500p/week
excl. BTW

  • 3 maand
  • dagelijks contact
  • Beperkt aantal plaatsen

Vergoeding van kosten?

Je kunt op verschillende manieren je kosten voor online coaching (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Klik hier als je hier meer over wilt weten.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly