Een-op-een coaching – Brons

BRONS: Een blinddate met jezelf.

  • Resultaat- en toekomstgericht
  • Meer inzicht in je eigen gedrag en gevoel
  • Het ontdekken van je ‘why’

Je gaat jezelf (opnieuw) leren kennen. Door de gemiddelde frequentie van twee keer per week contact, beland je in een flow. Je bent intensief met jezelf bezig. In deze maand heb je de tijd om opdrachten te maken en om werkelijk in actie te komen.

Ik daag je voortdurend uit om naar jezelf te kijken. Coachvragen als het willen onderzoeken wat je kwaliteiten zijn, meer balans krijgen in je leven, omgaan met stress en werkdruk e.d. zijn zeer geschikt voor dit programma.

Een-op-een Coaching – Brons

Investering: € 250 excl. BTW
Duur: 1 maand
Freq. contact: gem. 2x per week
Verlengen mogelijk (€ 200 p/maand)

Wat is online coaching?

Online coaching, electronic coaching (e-coaching) is een laagdrempelige manier van coaching. Doordat de communicatie schriftelijk plaats vindt, is er veel gelegenheid om goed tot je te laten doordringen wat ik aan je vraag of zeg en daarop te reageren. Bij online coaching schrijf je je gevoelens en gedachten met betrekking tot jouw coachvraag op. Dit dwingt je jezelf om na te denken, om je gedachten zorgvuldig te ordenen en ze te formuleren voordat je ze uit. Hierdoor komt er nuance en structuur in je verhaal. Ook zal je merken dat het schrijven je emotie een plaats geeft. Het lucht op. 

Waarom is deze manier van coachen zo succesvol?

Doordat je frequent contact hebt met je coach, beland je in een flow. Je bent intensief met jezelf en je coachvraag bezig. Je blijft in beweging, want je hebt het gevoel dat je 24 uur per dag wordt begeleid. Elke stap die je zet, beleef je als een succes en motiveert je nog meer om door te zetten. 

Wanneer is online coaching niets voor jou?

Je zult wel zelf de tijd en discipline moeten opbrengen om te schrijven over je eigen proces. Als je dat niet wilt of kunt, dan is online coaching niets voor jou.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

We starten het traject met een coachovereenkomst, waarin we verwachtingen uitspreken en afspraken maken. Na het in kaart brengen van je coachvraag en doel, maken we samen een plan van aanpak. We gaan direct aan het werk. Door middel van interventies, opdrachten en verrassingen word je uitgedaagd om naar jezelf te kijken en in de actiestand te komen. Soms door te doen en soms juist door te laten. Hoe dan ook je wordt verleid door jezelf. Binnen in jou zitten de antwoorden.

Welke coachvragen zijn geschikt?

oachvragen als het willen onderzoeken wat je kwaliteiten zijn, meer balans krijgen in je leven, omgaan met stress en werkdruk e.d. zijn zeer geschikt voor dit programma. Mocht je een andere vraag hebben en willen overleggen dan kan dat altijd. Stuur dan een berichtje

Is worden gecoacht van achter je computer niet heel saai?

Juist niet, want je coach beschikt over een arsenaal aan interventiemogelijkheden en werkvormen. De afwisseling is groter dan ooit. Ook bouw je voor jezelf een waardevol document met al je inzichten en ervaringen. 

Hoe vaak hebben we contact?

Gemiddeld twee keer per week, je mag natuurlijk vaker een bericht sturen.

Hoe lang duurt het coachtraject?

Een maand. Is een maand toch te kort voor jou dan kunt je het altijd verlengen.

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik snel reageer op jouw bericht, soms al binnen een paar uur en altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende afspraak, met online coaching kun je dus meteen vooruit.

Hoe zit het met de privacy?

Alles wat er besproken wordt tussen ons blijft strikt tussen ons. Vertrouwelijkheid en privacy zijn erg belangrijk bij online coaching. Daarom maak ik gebruik van een online beveiligd platform: www.pluform.nl. Dit is speciaal ontwikkeld voor online ondersteuning in coachtrajecten waarbij jouw privacy is gegarandeerd. 

Wat is de investering?

€ 250,- excl. btw per maand. Verlengen mogelijk €200,- excl. btw per maand.

Hoe kun je de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen?

Je kunt op verschillende manieren je kosten voor online coaching (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Klik hier als je hier meer over wilt weten

Wie is de coach?

Karin van Kas is een internationaal certificeerde coach en gediplomeerde e-coach. Naast NLP heeft ze haar roots in de zijnsoriëntatie. Haar aanpak is oplossingsgericht, positief, creatief, interactief, energiek, soms confronterend, vernieuwend, soms spiritueel, concreet en altijd persoonlijk. Wil je meer weten over Karin, klik dan hier.

Een-op-een Coaching – Brons

Investering: € 250 excl. BTW
Duur: 1 maand
Freq. contact: gem. 2x per week
Verlengen mogelijk (€ 200 p/maand)

Of course it was my own accomplishment, but it was Karin’s authentic dedication that made me reach even higher. Thanks Karin! YESS!!

Paul Soomers

Karin is een empathische, maar tegelijkertijd ook nuchtere coach. Bovendien is ze een zeer goede luisteraar. Daardoor weet ze snel de essentie uit een gesprek te pikken en helpt ze je met de juiste aanpak. Ze kan bovendien heel goed inschatten wie ze tegenover zich heeft zitten en stemt haar aanpak daarop af. De gesprekken met haar zijn altijd waardevol, want inzichtgevend en bovendien meteen toepasbaar. Kortom: een topcoach!

Matzy van ’t Veen

Ik heb Karin leren kennen als een mensgericht professional die met een aantal coach gesprekken de vinger op de zere plekken leggen. Karin bedankt!

Michel van Sijen
Scrum master
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly