Een-op-een coaching – Goud

GOUD: Kort, maar heel krachtig

  • Persoonlijke groei
  • Krijg meer balans in je leven
  • Vergroot je persoonlijke effectiviteit

Ben je meer het ongeduldige type die weinig tijd vrij kan/wil maken en gaat voor kort en krachtig? Of als je met een acuut probleem worstelt of het verlangen hebt om bepaald gedrag snel te veranderen dan is het intensieve programma ideaal voor jou.

In deze situaties is het mogelijk een kort coachingstraject af te spreken, waarbij we dagelijks één of meerdere malen e-mail contact hebben. Omdat dit traject zeer veel persoonlijke aandacht vergt, is het aantal plaatsen beperkt.

Een-op-een Coaching – Goud

Investering: € 500 p/week excl. BTW
Duur: Op maat
Freq. contact: Dagelijks
Beperkt aantal plaatsen

Hoe vaak hebben we contact?

We hebben dagelijks contact.

Hoe lang duurt het coachtraject?

Drie maanden. En heb je behoefte aan meer quality coach-time dan kunt je het altijd verlengen.

Wat is de investering?

€ 500,- excl. btw per week.

Hoe kun je de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen?

Je kunt op verschillende manieren je kosten voor het coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Klik hier als je hier meer over wilt weten. 

Wat is online coaching?

Online coaching, electronic coaching (e-coaching) is een laagdrempelige manier van coaching. Doordat de communicatie schriftelijk plaats vindt, is er veel gelegenheid om goed tot je te laten doordringen wat ik aan je vraag of zeg en daarop te reageren. Bij online coaching schrijf je je gevoelens en gedachten met betrekking tot jouw coachvraag op. Dit dwingt je jezelf om na te denken, om je gedachten zorgvuldig te ordenen en ze te formuleren voordat je ze uit. Hierdoor komt er nuance en structuur in je verhaal. Ook zal je merken dat het schrijven je emotie een plaats geeft. Het lucht op.

Wat kan online coaching voor jou betekenen?

Door het intensieve contact met je coach, is de kans groot op succes, want het is maatwerk. Doordat de communicatie open en actief is, kom je direct tot de kern en boek je snel resultaat. Je krijgt snel inzicht in je eigen proces. Omdat je intensief bezig bent met jezelf wordt je onderbewuste geactiveerd. De automatische piloot gaat eraf en je ontdekt wat je aan het doen bent en hoe het anders kan. Ik ben er voor je en ik zal je motiveren, aanmoedigen en uitdagen om je comfortzone te verlaten, om nieuwe ervaringen op te doen. Om op die manier dichterbij jezelf te komen, bij de oplossing. Want die zit in jou.

Waarom is deze manier van coachen zo succesvol?

Doordat je frequent contact hebt met je coach, beland je in een flow. Je bent intensief met jezelf en je coachvraag bezig. Je blijft in beweging, want je hebt het gevoel dat je 24 uur per dag wordt begeleid. Elke stap die je zet, beleef je als een succes en motiveert je nog meer om door te zetten.

Op elk moment als jij het wil, kun je onze dialogen, opdrachten en uitwerkingen herlezen, want je hebt een persoonlijk dossier. Hier staat alles compact en overzichtelijk bij elkaar. Door het regelmatig teruglezen van je eigen teksten en mijn reactie daarop, vindt er reflectie plaats en ontstaan er steeds nieuwe inzichten. Je ziet dus letterlijk je eigen proces en de vorderingen die je maakt. Dat motiveert en het zorgt ervoor dat je focus houdt op het bereiken van je doel. 

Wat is het grote voordeel van online coaching t.o.v. face-to-face coaching?

Altijd en overal je personal coach bij je. Hoe luxe is dat. Online coaching is zeer flexibel. We spreken in een online omgeving. Deze is bereikbaar via je computer en ook via je smartphone of tablet. Zo heb je dus altijd en overal je coach bij de hand. Je hoeft niet op een bepaald tijdstip naar een afspraak en geen reistijd. Gewoon wanneer het jou uitkomt, zo vaak je wilt en op de plek die voor jou prettig voelt, ga je aan de slag: schrijf je je verhaal, lees je de reacties daarop of werk je opdrachten uit.

Wanneer is online coaching niets voor jou?

Je zult wel zelf de tijd en discipline moeten opbrengen om te schrijven over je eigen proces. Als je dat niet wilt of kunt, dan is online coaching niets voor jou.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

We starten het traject met een coachovereenkomst, waarin we verwachtingen uitspreken en afspraken maken. Na het in kaart brengen van je coachvraag en doel, maken we samen een plan van aanpak. We gaan direct aan het werk. Door middel van interventies, opdrachten en verrassingen word je uitgedaagd om naar jezelf te kijken en in de actiestand te komen. Soms door te doen en soms juist door te laten. Hoe dan ook je wordt verleid door jezelf. Binnen in jou zitten de antwoorden.

 

Is worden gecoacht van achter je computer niet heel saai?

Juist niet, want je coach beschikt over een arsenaal aan interventiemogelijkheden en werkvormen. De afwisseling is groter dan ooit. Ook bouw je voor jezelf een waardevol naslagwerk op met al je inzichten en ervaringen. Deze kun je ten alle tijden teruglezen. Denk eens hoe motiverend dat is..

Is online coachen wel effectief?

Doordat je het gevoel hebt dat je coach continue bereikbaar is, ben jij je op en top bewust van je proces. Het stopt nu niet meer als het gesprek voorbij is. Sterker nog, het blijft voortgaan en zodra je vast loopt, ben ik daar voor jou.

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik snel reageer op jouw bericht, soms al binnen een paar uur en altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende afspraak, met online coaching kun je dus meteen vooruit.

Hoe zit het met de privacy?

Alles wat er besproken wordt tussen ons blijft strikt tussen ons. Vertrouwelijkheid en privacy zijn erg belangrijk bij online coaching. Daarom maak ik gebruik van een online beveiligd platform: www.pluform.nl. Dit is speciaal ontwikkeld voor online ondersteuning in coachtrajecten waarbij jouw privacy is gegarandeerd.

Ben ik wel geschikt voor online coachen, want ik ben woordblind/Nederlands is niet mijn eerste taal/geen taalwonder?

Het mooie is dat ook jij alle tijd hebt om te reageren. Het gaat vooral om de intentie. Dus maak je geen zorgen als jij niet foutloos Nederlands schrijft. Daar lees ik wel overheen. En tegenwoordig zijn er gelukkig spellingscontroles.

Ik ben a-technisch. Is dat een probleem?

Online coachen is voor iedereen mogelijk. Of je nu veel of weinig computer-ervaring hebt. De programma’s die we gebruiken zijn erg eenvoudig en mocht je toch ergens vast lopen of een vraag hebben dan kun je altijd een beroep doen op de helpdesk. Zij helpen je supersnel weer op weg. Of stuur mij een berichtje.

Wie is de coach?

Karin van Kas is een internationaal certificeerde coach en gediplomeerde e-coach. Naast NLP heeft ze haar roots in de zijnsoriëntatie. Haar aanpak is oplossingsgericht, positief, creatief, interactief, energiek, soms confronterend, vernieuwend, soms spiritueel, concreet en altijd persoonlijk. Wil je meer weten over Karin, klik dan hier.

Een-op-een Coaching – Goud

Investering: € 500 p/week excl. BTW
Duur: Op maat
Freq. contact: Dagelijks
Beperkt aantal plaatsen

Wat vinden anderen van Karin?

Opnieuw geboren, zo voelt het. Mijn leven is nu een stuk makkelijker. Ik belemmerde mezelf. Ik zat gevangen in een reeks van negatieve gebeurtenissen en dat kostten me veel energie. Wist niet hoe ik eruit kon komen en toen kwam Karin op mijn pad.

Eerst wist ik niet wat ik ervan moest denken. Wel voelde ik me meteen anders: zij gaf mij energie. Door haar positieve en open aanpak voelde ik dat zij het beste met mij voor had. E-coaching was iets nieuws voor mij en dwong mij om in beweging te blijven. Karin’s vragen brachten me tot nadenken en het doorvragen zorgde voor actie. Ik moest diep naar binnen en ging werkelijk aan de slag. Door de ‘tijdsdruk’ kon ik niet vluchten: ik moest iets doen. Deze manier van coachen is krachtig, ik kwam snel tot de kern door de gerichte aanpak. Ik werd de baas weer over mijn situatie en mijn eigen gedachten.

Karin’s positiviteit en duidelijkheid heeft gezorgd dat ik mijn ware zelf kon vinden, mijn levensdoel is nu duidelijk. Haar aanpak is uniek. Haar kracht is een sfeer te creëren waarin het leren leuk en makkelijk is. Ze is betrouwbaar, gedreven, onafhankelijk, enthousiast en empathisch. Deze onafhankelijke sterke vrouw geeft aandacht aan dat wat nodig is en legt haarfijn haar vinger op de zere plek. Soms pijnlijk en altijd krachtig.

Het heeft mij zoveel opgeleverd. Ik ben een ander mens geworden.

Elisabeth Stroet

Karin heeft mij een periode begeleidt als coach. Door onder andere zelfreflectie (niet altijd even makkelijk) en het bespreken van casussen zijn de doelstellingen van het coaching-traject ruimschoots gehaald. Karin zorgt ervoor dat je al je mogelijkheden onderkent en gaat gebruiken. Karin, dank je wel voor je coaching !!

Mike de Wolff

Ik heb Karin leren als iemand die goed kan luisteren, empathisch is, eerlijk is, je uitdaagt om hart en hoofd te verbinden, een warme persoonlijkheid heeft en je in beweging zet. Ze heeft mij geholpen om dichterbij mezelf te komen, wie ben ik en waar sta ik voor. Dit heeft ze gedaan door mij uit te dagen zelf naar de antwoorden op zoek te gaan.

Jessaréla Monshouwer-Wiesnekker
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly