Een-op-een coaching – Zilver

ZILVER: een ware ontdekkingsreis naar jezelf

  • Vergroot je zelfvertrouwen
  • Ontdek waar je energie van krijgt
  • Wordt ervan bewust dat je een keuze hebt, dat jij dit kunt sturen en aanpassen

Waarom kies je voor ZILVER?

Misschien is je coachvraag complex (bijvoorbeeld omdat er verschillende zaken spelen) of heb je behoefte aan een langer tijd begeleiding (bijvoorbeeld omdat je een stok achter de deur kunt gebruiken om werkelijk gedrag te veranderen of jezelf extra tijd en aandacht gunt).

Wat de reden ook is, succes is gegarandeerd. Je hebt de tijd om je vertrouwende gedrag te analyseren en werkelijk het gewenste gedrag te implementeren. Vanuit verschillende perspectieven onderzoeken we je casus en reflecteer je op je eigen proces. Je maakt nieuwe herinneringen die je veel zelfvertrouwen en kracht geven.

Mocht je een andere vraag hebben en willen overleggen dan kan dat altijd. Stuur dan een berichtje.

Een-op-een Coaching – Zilver

Investering: € 600 excl. BTW
Duur: 3 maand
Freq. contact: gem. 2x per week
Verlengen mogelijk (€ 200 p/maand)

Hoe vaak hebben we contact?

Jij mailt zo vaak als je wilt en je krijgt van mij minimaal twee keer per week een uitgebreide reactie en opdracht. Doordat dit frequente contact, gemiddeld 2 keer per week, voor 3 maanden kunnen we een verdiepingsslag maken.

Hoe lang duurt het coachtraject?

Drie maanden. En heb je behoefte aan meer quality coach-time dan kunt je het altijd verlengen.

Wat is online coaching?

Online coaching, electronic coaching (e-coaching) is een laagdrempelige manier van coaching. Doordat de communicatie schriftelijk plaats vindt, is er veel gelegenheid om goed tot je te laten doordringen wat ik aan je vraag of zeg en daarop te reageren. Bij online coaching schrijf je je gevoelens en gedachten met betrekking tot jouw coachvraag op. Dit dwingt je jezelf om na te denken, om je gedachten zorgvuldig te ordenen en ze te formuleren voordat je ze uit. Hierdoor komt er nuance en structuur in je verhaal. Ook zal je merken dat het schrijven je emotie een plaats geeft. Het lucht op.

Wat kan online coaching voor jou betekenen?

Door het intensieve contact met je coach, is de kans groot op succes, want het is maatwerk. Doordat de communicatie open en actief is, kom je direct tot de kern en boek je snel resultaat. Je krijgt snel inzicht in je eigen proces. Omdat je intensief bezig bent met jezelf wordt je onderbewuste geactiveerd. De automatische piloot gaat eraf en je ontdekt wat je aan het doen bent en hoe het anders kan. Ik ben er voor je en ik zal je motiveren, aanmoedigen en uitdagen om je comfortzone te verlaten, om nieuwe ervaringen op te doen. Om op die manier dichterbij jezelf te komen, bij de oplossing. Want die zit in jou.

Waarom is deze manier van coachen zo succesvol?

Doordat je frequent contact hebt met je coach, beland je in een flow. Je bent intensief met jezelf en je coachvraag bezig. Je blijft in beweging, want je hebt het gevoel dat je 24 uur per dag wordt begeleid. Elke stap die je zet, beleef je als een succes en motiveert je nog meer om door te zetten.

Op elk moment als jij het wil, kun je onze dialogen, opdrachten en uitwerkingen herlezen, want je hebt een persoonlijk dossier. Hier staat alles compact en overzichtelijk bij elkaar. Door het regelmatig teruglezen van je eigen teksten en mijn reactie daarop, vindt er reflectie plaats en ontstaan er steeds nieuwe inzichten. Je ziet dus letterlijk je eigen proces en de vorderingen die je maakt. Dat motiveert en het zorgt ervoor dat je focus houdt op het bereiken van je doel.

Wat is het grote voordeel van online coaching t.o.v. face-to-face coaching?

Altijd en overal je personal coach bij je. Hoe luxe is dat. Online coaching is zeer flexibel. We spreken in een online omgeving. Deze is bereikbaar via je computer en ook via je smartphone of tablet. Zo heb je dus altijd en overal je coach bij de hand. Je hoeft niet op een bepaald tijdstip naar een afspraak en geen reistijd. Gewoon wanneer het jou uitkomt, zo vaak je wilt en op de plek die voor jou prettig voelt, ga je aan de slag: schrijf je je verhaal, lees je de reacties daarop of werk je opdrachten uit.

Wanneer is online coaching niets voor jou?

Je zult wel zelf de tijd en discipline moeten opbrengen om te schrijven over je eigen proces. Als je dat niet wilt of kunt, dan is online coaching niets voor jou.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

We starten het traject met een coachovereenkomst, waarin we verwachtingen uitspreken en afspraken maken. Na het in kaart brengen van je coachvraag en doel, maken we samen een plan van aanpak. We gaan direct aan het werk. Door middel van interventies, opdrachten en verrassingen word je uitgedaagd om naar jezelf te kijken en in de actiestand te komen. Soms door te doen en soms juist door te laten. Hoe dan ook je wordt verleid door jezelf. Binnen in jou zitten de antwoorden.

Is worden gecoacht van achter je computer niet heel saai?

Juist niet, want je coach beschikt over een arsenaal aan interventiemogelijkheden en werkvormen. De afwisseling is groter dan ooit. Ook bouw je voor jezelf een waardevol naslagwerk op met al je inzichten en ervaringen. Deze kun je ten alle tijden teruglezen. Denk eens hoe motiverend dat is..

Is online coachen wel effectief?

Doordat je het gevoel hebt dat je coach continue bereikbaar is, ben jij je op en top bewust van je proces. Het stopt nu niet meer als het gesprek voorbij is. Sterker nog, het blijft voortgaan en zodra je vast loopt, ben ik daar voor jou.

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik snel reageer op jouw bericht, soms al binnen een paar uur en altijd binnen 48 uur. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende afspraak, met online coaching kun je dus meteen vooruit.

Hoe zit het met de privacy?

Alles wat er besproken wordt tussen ons blijft strikt tussen ons. Vertrouwelijkheid en privacy zijn erg belangrijk bij online coaching. Daarom maak ik gebruik van een online beveiligd platform: www.pluform.nl. Dit is speciaal ontwikkeld voor online ondersteuning in coachtrajecten waarbij jouw privacy is gegarandeerd.

Ben ik wel geschikt voor online coachen, want ik ben woordblind/Nederlands is niet mijn eerste taal/geen taalwonder?

Het mooie is dat ook jij alle tijd hebt om te reageren. Het gaat vooral om de intentie. Dus maak je geen zorgen als jij niet foutloos Nederlands schrijft. Daar lees ik wel overheen. En tegenwoordig zijn er gelukkig spellingscontroles.

Ik ben a-technisch. Is dat een probleem?

Online coachen is voor iedereen mogelijk. Of je nu veel of weinig computer-ervaring hebt. De programma’s die we gebruiken zijn erg eenvoudig en mocht je toch ergens vast lopen of een vraag hebben dan kun je altijd een beroep doen op de helpdesk. Zij helpen je supersnel weer op weg. Of stuur mij een berichtje.

Wat is de investering?

€ 600,- excl. btw per maand. Verlengen mogelijk € 200,- excl. btw per maand.

Hoe kun je de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen?

Je kunt op verschillende manieren je kosten voor het coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Klik hier als je hier meer over wilt weten.

Wie is de coach?

Karin van Kas is een internationaal certificeerde coach en gediplomeerde e-coach. Naast NLP heeft ze haar roots in de zijnsorientatie. Haar aanpak is oplossingsgericht, positief, creatief, interactief, energiek, soms confronterend, vernieuwend, soms spiritueel, concreet en altijd persoonlijk. Wil je meer weten over Karin, klik dan hier.

Een-op-een Coaching – Zilver

Investering: € 600 excl. BTW
Duur: 3 maand
Freq. contact: gem. 2x per week
Verlengen mogelijk (€ 200 p/maand)

Wat vinden anderen van Karin?

Een hele mooie en leerzame traject onder de deskundige begeleiding van Karin. Wat ik er met name heb geleerd is op een ‘andere manier’ naar gebeurtenissen te kijken en gebeurtenissen op een positieve manier te benaderen. Niets gebeurt tenslotte zonder reden en het is maar net hoe je er zelf mee omgaat.

Esther Kuipers

Ik heb Karin leren kennen als coach. Dat was een heel positieve ervaring.

Ik vind Karin een positief, motiverend en zeer prettig persoon. Karin biedt een vertrouwelijke en veilige omgeving, alles is bespreekbaar. Karin stelt de juiste vragen waardoor het kwartje niet alleen rationeel maar ook emotioneel valt. Dank je wel!

Frieda Mol
Release Train Engineer

Vanaf het eerste moment dat ik Karin ontmoette bleef een oprecht en goed gevoel bij mij. We hebben veel plezier, maar ook veel leer-momenten gehad. Karin heeft mij enorm geholpen.

Ik herinner mij de woorden van Karin heel duidelijk: “Houd het nu eens bij jouzelf en denk dan nog eens goed na.” Misschien niet de woorden welke je wilt horen op dat moment, maar achteraf gezien wel heel eerlijk. Dat is precies hoe ik Karin als coach heb ervaren en ervaar. Eerlijk, doortastend, to-the-point en vrolijk. De lach, energie en humor van Karin zijn onovertreffelijk. Ik raad Karin als coach van harte aan. Menselijk, to-the-point en no-nonsense zijn de woorden welke mij als eerste te binnen schieten.

Werken met Karin betekent niet alleen succes op de korte termijn, Karin levert bijdrage aan een zichzelf voortbrengende ontwikkeling van de cliënt zelf. Ik kan als coachee van Karin haar van harte aanbevelen voor een ieder die de volgende stap wil maken in carrière en/of leven.

Niels Ammerlaan
Creative Director, Education Gateway
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly