Ontspannen Online Ondernemen
Mastermind programma

Doe je mee?

 • Elke week een groepscall via Zoom
 • Elke week een online workshop via Zoom
 • Jij brengt je eigen thema’s en vragen in. Samen gaan we aan de slag.
 • Praktische stappenplan met stok achter de deur
 • Toegang tot onze besloten groep, waar we elkaar (verder) helpen

Als jij het zat bent om:

 • alles alleen te doen
 • om je succes uit te stellen
 • om onzichtbaar te zijn
 • alles maar ‘gratis’ te doen
 • anderen te zien die jou inhalen

​Als jij nu klaar bent om te gaan stralen met je bedrijf, je zelf te laten zien en nog meer mensen te helpen, dan is deze Mastermind groep echt iets voor jou.

Maand 1. (22 maart t/m 25 april) Beta-Methode

Maand 2. (3 mei t/m 30 mei) E-mail lijst opbouwen door middel van gratis weggever.

Maand 3. (31 mei t/m 27 juni) Zichtbaarbaar zijn met behulp van video’s

Maand 4. (28 juni t/m 25 juli) Copywriting, betere teksten meer impact

Maand 5. (30 augustus t/m 26 sept) Beta training maken (verkopen en maken)

Maand 6. (4 okt t/m 31 okt) Community bouwen, van fans klanten maken

Maand 7. (1 nov  t/m 28 nov) thema in overleg

Maand 8. (29 nov t/m 26 dec) thema in overleg

 

Ontspannen Online Ondernemen
Mastermind programma
Kleine groep dus veel persoonlijke aandacht
Start 4 oktober 2021

Investering: € 297 excl. BTW
NU: € 147 excl. BTW
per maand

Betaal voor 3 maanden €497  € 297

LET OP! Dit programma is NIET geschikt voor mensen die:

 • niet willen investeren in zichzelf
 • niet voor klagers
 • niet voor coaches die geen verantwoordelijkheid nemen
 • niet voor coaches die geen fouten durven te maken
 • niet voor kleine denkers
  maar voor experts (al noem jij jezelf misschien nog niet zo)

 

Over Karin van Kas

Mijn naam is Karin van Kas en ik ben een internationaal gecertificeerde (e-) coach en master trainer. Sinds 2005 werk ik als businesscoach en professionele trainer vanuit mijn eigen bedrijf.

Mijn leven lang heb ik al een drang naar avontuur en vrijheid. Mijn verhuizing naar Zuid Afrika is daar een goed voorbeeld van. Alleen wil ik ook graag financieel onafhankelijk blijven. Persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen zichzelf te ontwikkelen zijn belangrijke drijfveren. Alleen hoe kun je anderen helpen als je fysiek niet in dezelfde ruimte zit.

Als een traditioneel opgeleide coach/trainer dacht ik dat je de ander moest voelen, om hem/haar goed te kunnen begeleiden. Met een sceptische houding (“e-coachen kan niet werken”) ben ik opleidingen gaan volgen. Tot mijn grote verbazing werd ik verrast door het effect van deze manier van werken. Aan den lijve heb ik ondervonden hoe intens online begeleiding is. Door deze kennis toe te passen in online trainingen werden mijn trainingen kwalitatief nog krachtiger, effectiever en succesvoller.

Mijn ervaringen wil ik graag delen met alle mensen die het verschil maken in andermans leven en ook zelf een waanzinnig leven vol vrije tijd verdienen. Werken waar je wilt, werken wanneer je wilt en met wie. Echte vrijheid om te doen waar jij goed in bent en ook genoeg tijd overhouden voor jezelf.

Verder ken je me misschien van de boeken: “Experttips over online coachen” en “In 10 stappen coachen met online werkvormen”.

Karin

Inhoud OOO Mastermind

Een praktische aanpak waarbij we wekelijks contact hebben in een groepscall via Zoom. Kun je er een keer niet bij zijn, geen nood, want je kunt alle sessies terugkijken.

Elke week een online workshop met een eigen thema. Aan de hand van een praktische opdrachten gaan we aan de gang. De thema’s bepalen we samen. 

Tijdens het hele traject heb je toegang tot een besloten online groep waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar je je vragen kunt stellen.  

 

Maand 6. Start een community! Start 4 okt. 
Een maand lang trekken we samen op, in een kleine exclusieve groep krijg jij mijn persoonlijke begeleiding. 

Jouw investering
Een maand lang hebben we wekelijks contact. De sessies worden opgenomen dus als je er een keer niet bij kunt zijn, kijk je later.
In de Q&A sessie stel je je vragen en nemen we ruim de tijd om te brainstormen. We werken met ‘hotseats’ zodat iedereen alle aandacht krijgt. In onze besloten Facebook Community zijn er dagelijks focus sessies, waarbij ik je inspireer en extra tips geef om door te pakken. De live trainingsmomenten plannen we samen.

Op het moment dat ik een bericht voorbij zag komen van Karin, was ik bezig om de 1ste stappen te zetten voor een eigen zaak. De uitdagingen waar ik tegen aan liep waren aandachtspunten in de pilot Succesvol Online. Karin heeft me, door me te stimuleren om anders naar dingen te kijken, gemotiveerd om er ook voor te gaan. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik dus online coaching en dan vooral mail coaching , goed kan. Dat perfectie niet nodig is, door het doen krijg je de ervaring die nodig om het steeds beter te kunnen doen. Ze heeft me geholpen om mijn schuchtere stappen in de zakenwereld te zetten. Wat ik sterk vindt aan Karin en haar begeleiding is dat ze je telkens motiveert om door te gaan, om het uiterste eruit te halen, ze laat je denken en doen, ze is heerlijk enthousiast! Ben jij een coach die wilt weten of online coaching iets is voor jou, dan zeg ik neem contact op met Karin.

Cora Bakker

De stok achter de deur coach, www.cmbakker.nl

Werken met Karin betekent niet alleen succes op de korte termijn, Karin levert bijdrage aan een zichzelf voortbrengende ontwikkeling van de cliënt zelf. Ik kan  Karin haar van harte aanbevelen voor een ieder die de volgende stap wil maken in carriere en/of leven.

Niels Ammerlaan

Education Gateway

Ik heb Karin leren als iemand die goed kan luisteren, empatisch is, eerlijk is, je uitdaagt om hart en hoofd te verbinden, een warme persoonlijkheid heeft en je in beweging zet. Ze heeft mij geholpen om dichterbij mezelf te komen, wie ben ik en waar sta ik voor. Dit heeft ze gedaan door mij uit te dagen zelf naar de antwoorden op zoek te gaan.

Jessaréla Monshouwer

jessarela.nl

Jouw investering

Normaal kost dit programma € 297 excl BTW per maand
NU: € 147 excl BTW per maand

Of betaal ineens voor 3 maanden € 497 maar € 297 excl BTW

Ontspannen Online Ondernemen Mastermind

Online Mastermind programma met begeleiding en workshops
Beperkt plaats
Start: 4 oktober 2021

NU: € 147 excl. BTW per maand

Of betaal 3 maanden € 297 excl BTW