Actie

Een kadootje voor jou..

Speciaal voor jou!

Je ontvang mijn boek “Experttips over online coachen” GRATIS 
(alleen € 8,95 voor de verzend- en verwerkkosten)

Heel veel leesplezier en geniet van het online contact maken.

HET handboek over online coaching

Met de tips uit dit boek kun je je coachees begeleiden op die warme, persoonlijke en effectieve manier die bij jou past. 

Dit is HET handboek voor coaches die een start willen maken met online coachen en nog zoekende zijn welke manier het beste bij hen past. Karin legt duidelijk uit welke stappen je hierin kan zetten en geeft bruikbare tips. Hierdoor maak je een gedegen start als online coach en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden.
Corine van Zoelen

www.deyogabusinesscoach.nl

Dit boek van Karin van Kas over online coaching moest er gewoon komen. De nieuwe situatie in de wereld vraagt om een aanpak die veel meer gericht is op online werk. Voor mij is Karin van Kas de aangewezen expert om dit boek te schrijven. Zij combineert haar jarenlange internationale coach-ervaring en haar goede opleidingen en achtergrond met alle facetten van online coachen. Als lezer merk ik dat ze vanuit de praktijk schrijft. Alle informatie is voor mij als online business coach praktisch toepasbaar. Zelf ben ik al jaren fan van online werken en ik ben blij dat een expert als Karin nu een prima boek heeft geschreven voor alle coachende professionals die nu van offline naar online willen of moeten switchen.

Jeanet Bathoorn

Vrijheidsondernemer, www.jeanetbathoorn.nl

Binnen 2 werkdagen bij jou op de mat

Ontvang jouw gratis boek..

    • Boek ‘Experttips over online coaching’
    • Je betaalt alleen de verzend- en verwerkkosten € 8,95
    • Verzending buiten Nederland extra toeslag

Een aanrader als je denkt dat coachen op afstand toch nooit zo goed kan zijn als in het “echte” leven. Want ook online is allang onderdeel van het echte leven. Lees de talloze en vooral praktische uitgewerkte mogelijkheden maar in dit boek van Karin als ervaringsdeskundige die zelf niet naast de deur woont. Zij reikt je een berg aan tools en concrete tips aan, met elk hun voor- en nadelen. Met dit boek weet ik zeker dat je als coach een kickstart daarin maakt naar jouw klanten.

Ted Daamen

www.easyvideomarketing.nl

Dit is HET handboek voor coaches die een start willen maken met online coachen en nog zoekende zijn welke manier het beste bij hen past. Karin legt duidelijk uit welke stappen je hierin kan zetten en geeft bruikbare tips. Hierdoor maak je een gedegen start als online coach en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden.
Corine van Zoelen

www.deyogabusinesscoach.nl

In mijn werk zie ik veel coaches die opzien tegen ‘de techniek’, als het gaat om het inzetten van online tools in hun werk. Ze vinden het ‘gedoe’, ‘onnatuurlijk’ of zelfs ‘afstandelijk’.
Met deze praktische gids rekent Karin af met die bezwaren. Het staat boordevol praktische tips en inhoudelijke adviezen hoe je het op een persoonlijke en authentieke manier kan doen. Een handzaam boek voor iedereen die wil beginnen met online coachen (of zich er meer in wil bekwamen).

Thijs van Halewijn

online business groei coach, www.thijsvanhalewijn.nl

In een snel veranderende wereld geef de COACH-methode je alle handvatten die je nodig hebt als je wilt starten met online coachen. De 50 tips helpen je om een goede online coach te worden en ook om een vorm van online coaching te ontdekken die bij je past.

Hugo Bakker

Online coach/trainer, www.hugobakker.com

Karin heeft een fantastische boek geschreven voor een ieder die wil beginnen met online coachen en verdrinkt in alle opties. Waar begin je nou? Wat is er mogelijk? In dit praktische handboek ontdek je meer over alle opties zodat je in alle rust jouw keus kunt maken..

Kim Buining

Facebook community expert, www.kimbuining.nl

Zodra je begint met het lezen van dit boek wordt meteen duidelijk hoe gedreven en ervaren Karin is. Ze neemt je vlot mee van de online-coaching basics tot de praktische details. Heerlijk dat niet alleen het concept uitgelegd wordt, maar ook de “how to” op een praktische manier wordt gedeeld. Zo kan je er meteen mee aan de slag! Daarnaast worden er in dit boek inzichten gedeeld die alleen de échte experts -met een berg aan ervaring- kennen. Als je online wilt gaan coachen is “Experttips over online coachen” een waanzinnige afsnij weg naar een succesvolle start.

Ernst-Jan Buijs

www.prowinst.nl

Karin geeft je tips en hoe je als trainer en coach een weg vindt in de verschillende mogelijkheden van tools en methodes om online te coachen. Je ontdekt wat het beste bij jou past zodat jij je klanten zo goed mogelijk kunt helpen. Je krijgt inzicht in wat de grote verschillen zijn tussen het F2F coachen en online coachen en waar je op mag letten. Dit boek gaat je zeker helpen als je ook het nieuwe online coachen wilt gaan toepassen om zo onafhankelijk van locatie en tijd te coachen.

Irene Ogier

online business coach, www.dewebacademie.nl

Karin helpt je om gewoon te doen wat eigenlijk zo voor de hand ligt, al jaren: online coachen! Doe je klant en jezelf een plezier en voeg online coaching toe aan je aanbod, want de voordelen zijn gigantisch en het opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je. Letterlijk en figuurlijk!

Huub van Zwieten

www.talentfirst.nl

Een heel waardevol en praktisch boek voor ondernemers die als online coach (willen) werken. Door dit boek krijg je een overzicht van alle mogelijkheden van online coachen, welke vormen elkaar versterken en tegelijkertijd laat het boek je ook zien wat voor jou en jouw coachees het beste werkt. Een goed leesbaar en praktisch boek, waardoor je zo aan de slag kunt!

Esther Vree

www.yoursocialeye.nl