Meer impact met je online programma

Hoe je meer impact hebt met je online programma ontdek je als je onze online training volgt. Hier ervaar je aan den lijve hoe persoonlijk contact het verschil kan maken. Door een warme en directe communicatie zal jouw deelnemer meer resultaat halen uit jouw online programma.

Wil je ook meer impact met jouw online training?

Bied jij online trainingen aan? Of ben je van plan het te gaan doen?

 • maar haken mensen af?
 • wil je meer resultaat behalen?
 • voelt het online werken erg koud en afstandelijk?

In deze online training leer je in 5 modules hoe je meer impact kan hebben met jouw online training door het toevoegen van persoonlijke aandacht en focus.

Meer impact met je online programma
Online training van 5 modules
Ervaring: niet vereist

Investering: € 197 excl. BTW

Early bird: € 167 excl. BTW

Gun je je deelnemers aan jouw online training meer..

 • een doorbraak
 • een blijvend resultaat
 • een gedragsverandering

En zou het ook niet gaaf zijn als ze een vervolgtraject bij jou volgen..

Het enige wat jij hoeft toe te voegen aan jouw online training is een persoonlijk tintje. Een extra glans waardoor jouw training gaat stralen en zorgt voor die impact die jij wilt.

Natuurlijk je hebt heel bewust gekozen voor een online programma en dat blijft het ook. Een online product alleen een met persoonlijke aandacht. Ja, aandacht waardoor jouw deelnemers zich persoonlijk gezien voelen en dat brengt een nieuwe dimensie mee. Een krachtige, een waarbij resultaat gegarandeerd is

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn. En het is echt mogelijk. Met wat aanpassingen vooraf, verandert jij jouw online training in een persoonlijk programma.

Ja, je kan het helemaal online doen. Waar en wanneer jij het wilt.

Echte vrijheid en toch een verschil maken in het leven van je deelnemers.

Wat leer je precies?

Tijdens dit online programma leer je:

 • Hoe je een persoonlijke band kunt opbouwen met jouw deelnemers (dit levert een
  duurzame relatie op, dus grote kans op een vervolgtraject!!)
 • Hoe jij met minimale inspanning zorgt dat je deelnemers maximaal effect bereiken
 • Praktische begeleidingstechnieken die je direct kunt toepassen
 • Hoe jouw online training meer (van) waard(e) wordt
 • Hoe je nog meer plezier kunt beleven

LET OP! Dit programma is NIET geschikt voor mensen die:

 • niet willen investeren in zichzelf
 • geen fouten durven te maken
 • niet open staan voor nieuwe dingen
 • niet succesvol willen zijn

 

Over Karin van Kas

Mijn naam is Karin van Kas en ik ben een internationaal gecertificeerde (e-) coach en master trainer. Sinds 2005 werk ik als businesscoach en professionele trainer vanuit mijn eigen bedrijf.

Mijn leven lang heb ik al een drang naar avontuur en vrijheid. Mijn verhuizing naar Zuid Afrika is daar een goed voorbeeld van. Alleen wil ik ook graag financieel onafhankelijk blijven. Persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen zichzelf te ontwikkelen zijn belangrijke drijfveren. Alleen hoe kun je anderen helpen als je fysiek niet in dezelfde ruimte zit.

Als een traditioneel opgeleide coach/trainer dacht ik dat je de ander moest voelen, om hem/haar goed te kunnen begeleiden. Met een sceptische houding (“e-coachen kan niet werken”) ben ik opleidingen gaan volgen. Tot mijn grote verbazing werd ik verrast door het effect van deze manier van werken. Aan den lijve heb ik ondervonden hoe intens online begeleiding is. Door deze kennis toe te passen in online trainingen werden mijn trainingen kwalitatief nog krachtiger, effectiever en succesvoller. 

Mijn ervaringen wil ik graag wereldwijd delen met alle mensen die het verschil maken in andermans leven en ook zelf een waanzinnig leven vol vrije tijd verdienen. Werken waar je wilt, werken wanneer je wilt en met wie. Echte vrijheid om te doen waar jij goed in bent en ook genoeg tijd overhouden voor jezelf.

Karin

Inhoud training

Meer impact met je online training bestaat uit 5 modules. Deze module bestaat uit verschillende lessen en opdrachten. Jij gaat aan de slag waar en wanneer jij er tijd voor hebt. Je bepaalt dus zelf je tempo. In een besloten online community kun je andere deelnemers ontmoeten, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. 

 

Module 1.
Het programma begint bij jou. Wie ben jij? 

Module 2.
Met wie werkt jij graag? Van welke klant krijg jij energie? Wat bied je aan?

Module 3.
Personal touch, nu je weet wie je bent, wie je klant is, hoe kun je je klant benaderen, welke taal, welke woorden, welke complimenten, welke foto’s enz.

Module 4.
Hoe kun je taal nog krachtiger inzetten?

Module 5.
Hoe kun je je online programma nog krachtiger maken? Over blended learning, hybride programma’s en andere toepassingen.

Bonus 1.
Persoonlijke online sessie van 30 min
Waarde: € 99,- excl. BTW

Bonus 2.
Levenslange toegang tot de online besloten community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Waar je de laatste nieuwe  ontwikkelingen vindt en waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.

Patricia van Wijk Blokhuizen

Karin van Kas is een geweldige NLP coach en dat is terug te zien in haar behaalde resultaten. De vele trainingen aan gerenommeerde bedrijven zoals de Belastingdienst zijn daar een voorbeeld van.

Patricia van Wijk Blokhuizen

Frits Büdgen

Met Karin heb ik zowel persoonlijk ervaring opgedaan als coach, als dat ze mij heeft ondersteund bij een ontwikkeltraject van mijn managementteam. Karin is een vakvrouw. Ik heb haar ervaren als een authentieke persoon. Ze is een professional die niet ‘wordt gedragen’ door haar draaiboek, maar situationeel intervenieert. Daarbij combineert ze haar ruime kennis van methoden en technieken met haar ruime ervaring. Ervaring die rust brengt, veiligheid en vertrouwen geeft. Ze laat ruimte waar het kan, en gaat de confrontatie aan als dat dienend is. Haar
‘common sense’ is verfrissend, effectief en leidt tot verbluffende resultaten.

Frits Büdgen
Kiem Adviesgroep

Jouw investering

Normaal kost dit programma € 297 maar alleen deze week krijg je € 100 korting. Je investering voor dit online programma Meer impact met je online programma is deze week extra voordelig met early bird slechts € 167 excl. BTW

Meld je hier aan en krijg toegang tot onze exclusief online leeromgeving, waar je met het programma kunt beginnen.

 

Meer impact met je online programma
Online training van 5 modules
Ervaring: niet vereist

Investering: € 197 excl. BTW

Early bird: € 167 excl. BTW

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen online training. Kan ik dan wel meedoen?

Ja zeker. Je bent ook van harte welkom als je nog geen online training hebt. Nu kun je al je ongedane kennis direct toepassen in je nieuwe online training.

Hoeveel tijd kost de opleiding?

Jij volgt de modules in je eigen tempo. De lessen staan klaar in jouw online leeromgeving en jij bepaalt je eigen tempo.

Wat gebeurt er als ik vast loop of een vraag heb?

Ondanks dat het geen klassikale training is, ben je niet alleen. In een besloten online leeromgeving kun je vragen stellen en je ervaringen delen. Hier is ook een coach aanwezig die je altijd verder kan helpen.

Waarom zou je deze training volgen?

Als je merkt dat deelnemers van jouw online training afhaken tijdens het traject of als je jouw deelnemers gewoon meer gunt dan is deze training echt iets voor jou. Door het toepassen van de lessen zul je direct merken dat je deelnemers meer successen boeken. En daarmee vergroot je jouw succes.