Boek: Experttips over Online Coachen

Experttips over Online Coachen

NU eenmalige aanbieding:
Voor slechts € 10,00

Meer impact met je online business met de COACH-methode

50 Praktische tips en tools om mensen online te begeleiden

BONUS: Gratis toegang tot een exclusieve uitgebreide toolbox  met handige checklists, duidelijke handleidingen, interessante testjes en actuele informatie rondom applicaties en apparatuur. 

Experttips over online coachen

  • Mensen begeleiden waar en wanneer jij het wilt
  • Digitaal coachen op een effectieve en toch persoonlijke manier
  • Praktisch en direct toepasbaar in jouw (coach) praktijk

 

HET handboek over
online coaching

Je kunt online coaching zien als een coachspecialisatie. Het is een verdieping, waarbij je andere (coach) vaardigheden nodig hebt. Ook je houding als coach is anders. Je daagt je coachee uit om op allerlei manieren bezig te zijn met zijn eigen ontwikkelingsproces. Met jouw digitale aandacht en opdrachten krijgt hij meer inzicht in zijn gedachten en gevoelens en kan hij het gewenste gedrag direct implementeren in zijn dagelijkse leven. Het contact is veel frequenter en intensiever. Jij begeleidt hem als ware non-stop on the job. Zonder dat het werkelijk zo is.

Dit is HET handboek voor coaches die een start willen maken met online coachen en nog zoekende zijn welke manier het beste bij hen past. Karin legt duidelijk uit welke stappen je hierin kan zetten en geeft bruikbare tips. Hierdoor maak je een gedegen start als online coach en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden.
Corine van Zoelen

www.deyogabusinesscoach.nl

Dit boek van Karin van Kas over online coaching moest er gewoon komen. De nieuwe situatie in de wereld vraagt om een aanpak die veel meer gericht is op online werk. Voor mij is Karin van Kas de aangewezen expert om dit boek te schrijven. Zij combineert haar jarenlange internationale coach-ervaring en haar goede opleidingen en achtergrond met alle facetten van online coachen. Als lezer merk ik dat ze vanuit de praktijk schrijft. Alle informatie is voor mij als online business coach praktisch toepasbaar. Zelf ben ik al jaren fan van online werken en ik ben blij dat een expert als Karin nu een prima boek heeft geschreven voor alle coachende professionals die nu van offline naar online willen of moeten switchen.

Jeanet Bathoorn

www.jeanetbathoorn.nl

Karin heeft een fantastische boek geschreven voor een ieder die wil beginnen met online coachen en verdrinkt in alle opties. Waar begin je nou? Wat is er mogelijk? In dit praktische handboek ontdek je meer over alle opties zodat je in alle rust jouw keus kunt maken.Kim 

Kim Buining

www.kimbuining.nl

Met de tips uit dit boek, kun jij doen wat voor jou belangrijk is en waar jij goed in bent. Met behulp van de COACH-methode kun je je coachees begeleiden op die warme, persoonlijke en effectieve manier die bij jou past. En ja, deze nieuwe manier van coachen geeft je flexibiliteit en dat levert je (nog) meer vrijheid op.

 

Binnen 2 werkdagen bij jou op de mat

BONUS: Gratis toegang tot DE online werkwerkvormen database
Vol leuke, krachtige, effectieve interventies en energizers.

In een snel veranderende wereld geef de COACH-methode je alle handvatten die je nodig hebt als je wilt starten met online coachen. De 50 tips helpen je om een goede online coach te worden en ook om een vorm van online coaching te ontdekken die bij je past.

Hugo Bakker

www.hugobakker.com

Zodra je begint met het lezen van dit boek wordt meteen duidelijk hoe gedreven en ervaren Karin is. Ze neemt je vlot mee van de online-coaching basics tot de praktische details. Heerlijk dat niet alleen het concept uitgelegd wordt, maar ook de “how to” op een praktische manier wordt gedeeld. Zo kan je er meteen mee aan de slag! Daarnaast worden er in dit boek inzichten gedeeld die alleen de échte experts -met een berg aan ervaring- kennen. Als je online wilt gaan coachen is “Experttips over online coachen” een waanzinnige afsnij weg naar een succesvolle start.

Ernst-Jan Buijs

www.prowinst.nl

Een heel waardevol en praktisch boek voor ondernemers die als online coach (willen) werken. Door dit boek krijg je een overzicht van alle mogelijkheden van online coachen, welke vormen elkaar versterken en tegelijkertijd laat het boek je ook zien wat voor jou en jouw coachees het beste werkt. Een goed leesbaar en praktisch boek, waardoor je zo aan de slag kunt!

Esther Vree

www.yoursocialeye.nl

Karin helpt je om gewoon te doen wat eigenlijk zo voor de hand ligt, al jaren: online coachen! Doe je klant en jezelf een plezier en voeg online coaching toe aan je aanbod, want de voordelen zijn gigantisch en het opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je. Letterlijk en figuurlijk!

Huub van Zwieten

www.talentfirst.nl