Blog

Soms voelt het alsof je trekt aan een dood paard..
Je maakt het wel eens mee, dat plotseling de vaart uit een gesprek lijkt te zijn. Ook online gebeurt dit. De flow is eruit. Wat doe je als de energie weg is? Hoe zorg je ervoor dat er weer beweging komt..

Elke woensdag deel ik een krachtige en leuke manier hoe je luchtig verdieping aanbrengt tijdens jouw online sessie. Benieuwd naar de Woensdag Werkvormen meld je dan gratis.

Mensen coachen is meer dan aandachtig luisteren, goede vragen en spiegelen. Je wilt dat de ander zelf aan de slag gaat. De kracht zit ‘m immers in de ervaring. Als je iets hebt meegemaakt, hebt gevoeld, ervaren dan is de kans groot dat je het nooit meer vergeet. Dit is precies de reden om actieve werkvormen in te zetten tijdens je coach sessies.

Ik kan mijn eerste slipcursus nog goed herinneren.. het gevoel, de angst, de opwinding, de overwinning. Pff wat een onvergetelijke ervaring. Dit soort ervaringen gun je jouw klanten ook.

Alleen hoe doe je dat online? De hele maand september staat elke woensdag in het teken van actieve werkvormen: (online) werkvormen woensdag.

Deze week een hele leuke werkvorm die je op verschillende manieren (en momenten) kunt gebruiken in je sessie. Het mooie is dat deze werkvorm geschikt is voor alle manieren online coaching en ook in te zetten tijdens een face-to-face traject.

Nieuwsgierig? Word gratis lid van de Online coaching Nederland community en ontvang dagelijks leuke tips en inspiratie.