Checklist
Online Coaching

Haal alles uit je online sessie 

 

 


Haal nu alles uit je online sessie!

⇒ Hoe pak je een online sessie aan?
⇒ Waar kun je het beste mee beginnen?
⇒ Hoe zorg je voor een logische opbouw?
⇒ Hoe rond je een online gesprek goed af?

Mijn naam is Karin van Kas en ik ben een internationaal gecertificeerde (e-) coach en Master NLP™ Coach en Trainer. Al zo’n 20 jaar werk ik als (business)coach, professionele trainer en ben ik auteur van de boeken: “Experttips over online coachen” en “In 10 stappen coachen met online werkvormen”.

Mijn leven lang heb ik al een drang naar avontuur en vrijheid. Mijn verhuizing naar Zuid Afrika is daar een goed voorbeeld van. Alleen wil ik ook graag financieel onafhankelijk blijven. Persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen zichzelf te ontwikkelen zijn belangrijke drijfveren. Alleen hoe kun je anderen helpen als je fysiek niet in dezelfde ruimte zit.

Als een traditioneel opgeleide coach/trainer dacht ik dat je de ander moest voelen, om hem/haar goed te kunnen begeleiden. Met een sceptische houding (“e-coachen kan niet werken”) ben ik opleidingen gaan volgen. Tot mijn grote verbazing werd ik verrast door het effect van deze manier van werken. Aan den lijve heb ik ondervonden hoe intens online begeleiding is. Door deze kennis toe te passen in online trainingen werden mijn trainingen kwalitatief nog krachtiger, effectiever en succesvoller.

Mijn ervaringen wil ik graag delen met alle coaches die het verschil maken in andermans leven en ook zelf een waanzinnig leven vol vrije tijd verdienen. Werken waar je wilt, werken wanneer je wilt en met wie. Echte vrijheid om te doen waar jij goed in bent en ook genoeg tijd overhouden voor jezelf.

 

Karin wist mij op een enthousiaste en tegelijkertijd doortastende manier wegwijs te maken in de wereld van online coaching. Ze deelt royaal haar kennis en ervaring over online coaching.

Sigrid van Iersel

Storytelling Coach

Door haar positieve instelling, praktische adviezen en haar eigen ervaringen te delen krijg je als deelnemer echt zin om aan de slag te gaan.

Karin van Bulderen

Coachende therapeut

Dankzij Karin heb ik een goed beeld van online coaching gekregen en hier uitgebreid mee kunnen experimenteren.

Gerlinda de Jong

Massseur & Slaap coach

Karin leert je hoe je online echt impact hebt. Ja, want mensen coachen en trainen kan dus ook heel goed online (misschien zelfs wel beter dan live!)
Hugo Bakker

Businesscoach en trainer