GRATIS
Coach Script

Inclusief vragenlijst! 

 

 


De juiste vraag op het juiste moment!

⇒ Ben je op zoek naar houvast tijdens het coachen..
⇒ Waardoor je meer structuur krijgt?
⇒ Waardoor er meer verdieping komt?
⇒ Waardoor je echt makkelijk tot de kern komt?

Mijn naam is Karin van Kas en ik ben een internationaal gecertificeerde (e-) coach en Master NLP™ Coach en Trainer. Al meer dan 20 jaar werk ik als (business)coach, professionele trainer en ben ik auteur van de boeken: “Experttips over online coachen” en “In 10 stappen coachen met online werkvormen”.

Als coach ben ik coach en geen vriendin. Ik houd van effectiviteit en resultaat. In mijn praktijk kom ik veel coaches tegen die jarenlang dezelfde coachee hebben of die het lastig vinden om tot de kern te komen. 

Mijn ervaringen wil ik graag met je delen zodat jij de beste coach kunt zijn. 

 

Karin wist mij op een enthousiaste en tegelijkertijd doortastende manier wegwijs te maken in de wereld van online coaching. Ze deelt royaal haar kennis en ervaring over online coaching.

Sigrid van Iersel

Storytelling Coach

Door haar positieve instelling, praktische adviezen en haar eigen ervaringen te delen krijg je als deelnemer echt zin om aan de slag te gaan.

Karin van Bulderen

Coachende therapeut

Dankzij Karin heb ik een goed beeld van online coaching gekregen en hier uitgebreid mee kunnen experimenteren.

Gerlinda de Jong

Massseur & Slaap coach

Karin leert je hoe je online echt impact hebt. Ja, want mensen coachen en trainen kan dus ook heel goed online (misschien zelfs wel beter dan live!)
Hugo Bakker

Businesscoach en trainer