STOP SAAIE SESSIES!

22 korte krachtige online energizers 

 

 

JAAAA, ik wil meer interactie, betrokkenheid, diepgang en plezier in mijn online (coach) sessies. 


Binnen één minuut is jouw klant (en jij) weer helemaal:

* vol energie 
* opgefrist
* blij
* enthousiast
* en klaar voor de rest van de sessie 

Wie is Karin van Kas
Karin is internationaal gecertificeerde (e)-coach en NLP™ trainer. Ze leert professionals om op een persoonlijke, warme en effectieve manier mensen online en offline te begeleiden. Ook is zij auteur van de boeken “Experttips over online coachen” en “In 10 stappen coachen met online werkvormen”.  

Karin aan het woord: 

“Bij online coachen mis je non-verbale signalen. Het risico daarvan is dat je te veel blijft hangen bij ‘het praten over’. Niets is saaier dan zo’n pratend hoofd of de welbekende PowerPoint Presentaties… 

Jouw uitdaging is om verder te gaan dan actief luisteren en vragen stellen. Je hebt andere vaardigheden nodig om diepgang en energie te krijgen in de sessies. Daarnaast is de spanningsboog bij digitaal communiceren veel korter. Je coachee is eerder afgeleid of zelfs afgehaakt. 

En kijk naar jezelf. Digitaal werken vraagt meer van jou. Online mensen begeleiden is echt veel vermoeiender dan offline.  

Haal je handen uit je zakken en maak je je online sessie lekker (inter)actief, zodat je klant er na deze one-minute energizer weer vol tegen aangaat!”.

 

 

 

 

 

Wow! Karin blaast je regelmatig figuurlijk omver. Door alle kennis die zij heeft over coaching, over NLP en over online coaching. Ze is expert zonder hoog van de toren te blazen. Het is ontzettend prettig om met Karin samen te werken.

Jeanet Bathoorn

Business coach en VrijheidsOndernemer

Karin heeft mij uitgenodigd, geïnspireerd en vooral ook uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen. Ik heb de door mij gestelde doelen -boven verwachting- gehaald en kijk dan ook met intense voldoening terug op deze mooie tijd.

Ronald Sprenkeling

Body & Mind coach

Hoe pak je dat aan online en hoe zorg je dan dat je deelnemers echt verandering maken, Karin geeft je hele praktische handvatten hoe jij eenvoudig dit kan aanpakken. Must read in deze periode.

Janneke Stielstra

Oprichter Rebels Only

Ik heb Karin ervaren als een kundig iemand die in haar aanpak goed aansluit bij de klant zodat de klant krijgt waarvoor die komt. Mede door haar inbreng heb ik grote stappen kunnen maken zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als op zakelijk vlak.

Kristel Knebel

NLP Coach