Moeiteloos Meer Klanten
online programma van 4 weken met begeleiding!

Verdien geld met online mensen begeleiden

 • Stop met gratis werken
 • Stop met alle excuses om niet online aan de slag te gaan
 • Vind de klanten die bij jou passen
 • Claim je waarde online
 • Doe iets waar je blij van wordt

We zoomen in op marketing en je belemmerende overtuigingen. Lekker praktisch, direct toepasbaar en motiverend om een volgende (online) stap te zetten.

In dit traject ontdek je:

 • hoe je nu nieuwe coachees/ klanten vindt;
 • hoe je ervoor zorgt dat ondanks dat je niet face-to-face kunt werken, je toch geld verdient;
 • welke prijs jij kunt vragen;
 • welk verdienmodel het beste bij jou past;
 • hoe jij je onderscheidt van alle andere coaches.

Kortom gigantisch waardevol. Want je wordt zichtbaar en daardoor komen coachees naar jou toe!

Moeiteloos Meer Klanten
Online programma met begeleiding
Start 1 tot 30 april 2022

Investering: € 497,00 excl.BTW

 

LET OP! Dit programma is NIET geschikt voor mensen die:

 • niet willen investeren in zichzelf
 • geen fouten durven te maken
 • niet open staan voor nieuwe dingen
 • niet succesvol willen zijn

 

Over Karin van Kas

Mijn naam is Karin van Kas en ik ben een internationaal gecertificeerde (e-) coach en master trainer. Sinds 2005 werk ik als businesscoach en professionele trainer vanuit mijn eigen bedrijf.

Mijn leven lang heb ik al een drang naar avontuur en vrijheid. Mijn verhuizing naar Zuid Afrika is daar een goed voorbeeld van. Alleen wil ik ook graag financieel onafhankelijk blijven. Persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen zichzelf te ontwikkelen zijn belangrijke drijfveren. Alleen hoe kun je anderen helpen als je fysiek niet in dezelfde ruimte zit.

Als een traditioneel opgeleide coach/trainer dacht ik dat je de ander moest voelen, om hem/haar goed te kunnen begeleiden. Met een sceptische houding (“e-coachen kan niet werken”) ben ik opleidingen gaan volgen. Tot mijn grote verbazing werd ik verrast door het effect van deze manier van werken. Aan den lijve heb ik ondervonden hoe intens online begeleiding is. Door deze kennis toe te passen in online trainingen werden mijn trainingen kwalitatief nog krachtiger, effectiever en succesvoller.

Mijn ervaringen wil ik graag delen met alle mensen die het verschil maken in andermans leven en ook zelf een waanzinnig leven vol vrije tijd verdienen. Werken waar je wilt, werken wanneer je wilt en met wie. Echte vrijheid om te doen waar jij goed in bent en ook genoeg tijd overhouden voor jezelf.

Verder ken je me misschien van de boeken: “Experttips over online coachen” en “In 10 stappen coachen met online werkvormen”.

Karin

Inhoud programma

Een praktische aanpak waarbij we elke maandag de week gezamenlijk starten hebben, zodat je precies weet wat je te doen hebt en je dus snel stappen zet. Kun je niet bij een weekstart of avondsessie zijn, geen nood, want je kunt alles terugkijken.

Elke week heeft een eigen thema, elke dag in die week zoomen we in op een sub-onderwerp. Aan de hand van een praktische opdracht ga je er zelf mee aan de gang.   

In de wekelijkse Q&A sessie komen alle vragen aan bod. 

Tijdens het hele traject heb je toegang tot een besloten online groep waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar je je vragen kunt stellen.  

 

Stok achter de deur – weekstart

Elke maandagochtend starten we gezamenlijk om 8:30u in onze besloten FB groep. Een focus- en aandachtsmoment, waarmee jij de nieuwe week ingaat. Een stok achter de deur.


Online workshops

Tijdens deze wekelijkse sessie gaan we aan het werk. Jij krijgt helder wie je bent, wat je wilt, wie jouw ideale klant is en hoe je hem/haar kan bereiken. Jij ontdekt hoe jij een vuurtoren wordt, zodat jouw klanten jou moeiteloos vinden.
Mocht je niet bij de sessie kunnen zijn, geen nood, want je kunt altijd de opname terugkijken.

Workshop 1. Maandagavond 4 april 19:00 – 20:30u
Het programma begint bij jou. Wie ben jij?

Workshop 2. Maandag 11 april 19:00u – 20:30u
Wie is jouw ideale klant?  Kies je niche.

Workshop 3. Dinsdag 19 april 19:00u – 20:30u
Personal touch, nu je weet wie je bent, wie je klant is, hoe kun je je klant benaderen, hoe ben en blijf jij zichtbaar?

Workshop 4. Maandag 25 april 19:00u – 20:30u
Hoe ziet je aanbod eruit? Is deze goed afgestemd op jouw ideale klant? Werk je online, offline of een combinatie. Werk je 1-op-1 of in groepen? Wat is je verdienmodel?


Q & A sessie

Tijdens deze wekelijkse bijeenkomst kun je je vragen stellen en gaan we samen dieper in op jouw situatie. Er is ruimte om te brainstormen en om samen vanuit verschillende perspectieven jouw vraagstuk te bekijken.

 

Tot 1 juli heb je toegang tot de besloten online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Waar je de opnames vindt van de Q&A sessies, de dagelijkse en waar je ervaringen kunt uitwisselen.

Op het moment dat ik een bericht voorbij zag komen van Karin, was ik bezig om de 1ste stappen te zetten voor een eigen zaak. De uitdagingen waar ik tegen aan liep waren aandachtspunten in de pilot Succesvol Online. Karin heeft me, door me te stimuleren om anders naar dingen te kijken, gemotiveerd om er ook voor te gaan. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik dus online coaching en dan vooral mail coaching , goed kan. Dat perfectie niet nodig is, door het doen krijg je de ervaring die nodig om het steeds beter te kunnen doen. Ze heeft me geholpen om mijn schuchtere stappen in de zakenwereld te zetten. Wat ik sterk vindt aan Karin en haar begeleiding is dat ze je telkens motiveert om door te gaan, om het uiterste eruit te halen, ze laat je denken en doen, ze is heerlijk enthousiast! Ben jij een coach die wilt weten of online coaching iets is voor jou, dan zeg ik neem contact op met Karin.

Cora Bakker

De stok achter de deur coach, www.cmbakker.nl

Werken met Karin betekent niet alleen succes op de korte termijn, Karin levert bijdrage aan een zichzelf voortbrengende ontwikkeling van de cliënt zelf. Ik kan  Karin haar van harte aanbevelen voor een ieder die de volgende stap wil maken in carriere en/of leven.

Niels Ammerlaan

Education Gateway

Ik heb Karin leren als iemand die goed kan luisteren, empatisch is, eerlijk is, je uitdaagt om hart en hoofd te verbinden, een warme persoonlijkheid heeft en je in beweging zet. Ze heeft mij geholpen om dichterbij mezelf te komen, wie ben ik en waar sta ik voor. Dit heeft ze gedaan door mij uit te dagen zelf naar de antwoorden op zoek te gaan.

Jessaréla Monshouwer

jessarela.nl

Jouw investering

Normaal kost dit programma € 497 excl. BTW
Early Bird korting: meld je NU aan en ontvang €  korting!

Moeiteloos Meer Klanten 

Online programma met begeleiding
Start 1 tot 30 april 2022

Investering: € 497,00 excl. btw