Allround online coach programma

 

 • Ben je op zoek naar praktische handvatten om je coachee op afstand te begeleiden?
 • Wil je jouw coachkwaliteiten ook online tot zijn recht laten komen?
 • Wil jij je geld verdienen met (online) coachen van mensen?
 • Wil je ook online de beste coach zijn die je kunt zijn?

   Meld je aan.. in november 2020 start er een nieuwe groep

 

Wat levert je het op?

Je leert een nieuwe manier van coachen die aansluit bij deze tijd. Er is steeds meer vraag naar flexibele werkvormen. Dankzij online coaching kun je als coach veel effectiever en efficiënter te werk gaan. Er is geen reistijd meer en je coachee kan zo vaak hij wil afspreken.

Daardoor is je coachee bijna continue bezig met zijn eigen ontwikkelingsproces en begeleid je hem als ware non-stop on the job. Met jouw reacties en opdrachten krijgt hij meer inzicht in zijn gedachten en gevoelens en kan hij het gewenste gedrag direct implementeren. Er is dus veel meer ruimte voor verdieping.

Via online coaching bereik je opeens veel meer mensen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een beperking, die anders niet naar je toe kunnen komen of mensen die een druk leven leiden, de generatie X, mensen die verder weg wonen of in het buitenland werken. Kortom je bereik is enorm en dus erg lucratief. Aan het eind van deze opleiding ben je in staat om online coaching te integreren in je (bestaande) coachpraktijk.

Wat leer je in deze opleiding?

 • Je leert hoe je een online coach traject kunt faciliteren en begeleiden;
 • Je leert welke online coaching tools- en instrumenten er zijn en hoe je deze
  kunt gebruiken
 • Je leert verschillende online coach modellen en ontdekt welke voor jou het beste werkt
 • Je leert hoe de online communicatie kunt afstemmen op de leerstijl van je coachee
 • Je leert hoe je taal nog krachtiger kunt inzetten
 • Je leert hoe je net zo warm en effectief kunt zijn als bij een face-to-face gesprek.

Onderwerpen die voorbij komen tijdens deze opleiding

 • Online coach modellen
 • Uitdagingen bij online coaching
 • Risico’s bij online coaching
 • De effectiviteit van online coaching
 • Het bouwen van een warme online relatie
 • Kracht van het schrijven
 • Taal analyses
 • Taal strategieën
 • Hoe zorg je dat online coaching een succes wordt

Opbouw van de opleiding 

Het programma is modulair opgebouwd. Na een gezamenlijke live kick-off sessie op woensdag 25 november ontvang je de eerste module. In je eigen tempo neem je de leerstof door en beantwoord je de vragen in het werkboek. In het totaal zijn er 5 modules, elke module bestaat uit verschillende lessen met bijpassende oefeningen.

Wekelijks komen we samen via Zoom. Deze interactieve lessen duren ongeveer 2 uur en als er extra tijd nodig is dan gaan we gewoon door. Alle sessies worden opgenomen en kun je achteraf terugkijken. Ook handig als je er een keer niet bij bent of eerder weg moet.

Tijdens deze live sessies kijken we terug op de afgelopen week, kunnen we diepen in gaan op vragen naar aanleiding van de theorie of praktijk en bespreken we de lopende coach trajecten. In de besloten community kun je dagelijks vragen stellen en ben ik ook dagelijks aanwezig je verder te helpen.

 

Drie online coach trajecten

Na de kick-off sessie ga je meteen aan de gang met het online coachen. In het totaal begeleid je drie verschillende coachees online. Zo kun je wat je leert direct toepassen in de praktijk en maak je lekker veel vlieguren.   

 1. Coach traject 1 (E-mail coaching) duur: 2 weken
 2. Coach traject 2 (video coaching eventueel in combinatie met e-mail of chat) duur: 4 weken
  3. Coach traject 3 (medium is vrije keuze) duur: 6 weken

Naast de online lessen bieden we verschillende masterclasses en intervisie aan. Tijdens deze interactieve sessies is er alle ruimte voor vragen en verdieping. Ook is het mogelijk om contact te hebben via een besloten community. Dè virtuele ontmoetingsplek voor (toekomstige) online coaches.

BONUSSEN

Bonus 1. Online live masterclasses Succesvol ondernemerschap
In 4 sessies staan we stil bij het opzetten van een succesvolle online coach praktijk. Thema’s: waar vind je je klanten, zakelijke zichtbaarheid, online community opbouwen en (online) verdienmodellen.
(Ter waarde van € 397,-)


Bonus 2. Twee individuele online coach sessies (2 x 60 min)

Jij bepaalt wanneer en de inhoud.
(Ter waarde van € 150,-)


Bonus 3. Online live masterclass Kies je niche
Tijdens deze live masterclass ontdek je hoe jij je kunt onderscheiden van alle andere coaches, ontdek wie jouw ideale klant is, met wie je het allerliefst, van wie krijg jij energie en wat bied je dan precies aan. Wat is jouw uniekheid, jouw specialisatie.
(Ter waarde van € 97,-)


Bonus 4. Online training Bouw makkelijk en snel een online coach relatie
Een live opgenomen online training van 4 modules waarin je leert hoe je snel en gemakkelijk een relatie opbouwt online. De laatste modules is een interactieve sessie waarbij je als het ware over Karin’s mee kijkt terwijl zij dialogen analyseert. Super waardevol en leerzaam. Bij deze online training zit een handige test waarmee je je eigen voorkeurssysteem ontdekt en die kan bepalen van je coachee.
(Ter waarde van € 97,-)

Bonus 5. Het online coach handboek: Experttips over online coachen
Praktisch handboek inclusief hele handige online Toolbox vol praktische achtergrondinformatie, checklists, testjes en handleidingen.
(ontvang je medio december)


Bonus 6.
Het boek In 10 stappen coachen met online werkvormen,
Praktisch handboek vol inspirerende voorbeelden van werkvormen en interventies. Plus gratis toegang tot een database vol online coach werkvormen.
(ontvang je medio december)

 

Michael Sjaardema

Ik heb Karin ervaren als een inspirerend docent en een goede leermeester. Ik heb waardevolle feedback mogen ontvangen op mijn eigen coaching en ze heeft me geholpen door me waar nodig bij te sturen om gezamenlijk het optimale resultaat te bereiken.

Michael Sjaardema

Jacinta Hall

Deze Online Coach opleiding gaf mij enorm veel inzichten en leverde mij positieve resultaten op. Ik weet nu dat online coachen efficiënt is en NLP-interventies die ik face-to-face doe, online goed inzetbaar zijn. Mijn grootste uitdagingen voordat ik begon aan dit traject waren hoe meer coachees tegelijk te bereiken en hoe online te coachen. De aspecten van het programma die ik het meest waardevol vind, zijn het vinden van een coachee en ontdekken dat met korte sessies van een kwartier je coachee snel grote stappen zet. Ook online ontstaat een band met de coachee! Karin stimuleert je op een fijne, comfortabele manier om steeds grotere stappen te nemen. Buiten je comfortzone geeft zij je de warmte en aandacht die je nodig hebt. Tegen andere coaches die nu worstelen zeg ik: “Neem de stap en volg de training bij Karin! Het is tijd voor het echte coachen.”

Jacinta G. Hall

Frouzan Moshaver

De Online Coaching opleiding was voor mij een volledige match! Met enthousiasme en helderheid brengt ze Karin haar kennis over die telkens weer voor verrassende diepte zorgt. Ik heb praktische handvaten gekregen om mijn bedrijf mee op te zetten, daarnaast een zeer bruisende online community waar we elkaar veel steunen. Vooraf waren al mijn ideeën abstract en was ik minder bewust van mijn eigen patronen, deze zijn echter door het hele proces verhelderd en na elk contactmoment kreeg ik veel motivatie om door te gaan. Samen sta je veel sterker, daarom gun ik het ieder, die ambitie heeft om te groeien, te coachen en te ondernemen, bij deze sterke, warme en wijze vrouw + haar opgezette community, aan te sluiten!

Frouzan Moshaver

Voorwaarde

Coach ervaring is vereist, het gevolgd hebben van een coach opleiding is een pré. Mocht je behoefte hebben aan meer coach tools of nog geen coach ervaring hebben dan raden we je aan eerst de NLP™ Coach opleiding te volgen. Neem contact met ons op dan bespreken
we de mogelijkheden.

Jouw investering

Na het volgen van deze Online coach opleiding ontvang je een bewijs van deelname en ben je in staat om online coaching te integreren in je (bestaande) coachpraktijk. Onze ervaring is dat deze ervaring ook je effectiviteit als face-to-face coach versterkt. Je bent nu een nog betere coach!

Het is dus echt een investering in jezelf en in je toekomst. Want deuren gaan open en je klantenkring wordt onuitputtend.

Online coach opleiding €1997 excl BTW

Online coach opleiding:  €1997 excl BTW
Volgende startdatum: 25-11-2020

Wat maakt deze allround online coach opleiding uniek?

 • Je maakt veel vlieguren. Tijdens de opleiding werk je met echte coachees onder deskundige leiding
 • Learning on the job. Het is een praktische opleiding waarbij je de opgedane kennis ook kunt gebruiken in face- to-face sessie
 • Flexibiliteit, jij bepaalt het tempo en de live sessies zijn facultatief. Alles wordt opgenomen dus je kunt de sessie achteraf terugkijken.
 • Veel persoonlijke aandacht. Je krijgt alle mogelijkheid om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Dagelijks is er een coach aanwezig in de besloten community om vragen te beantwoorden en er is de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding.

Start: Woensdag 25 november 

Introductie blok
Week 1. Woensdag 25 november – kick-off  E-coachtraject 1
Week 2. Woensdag 2 december-   

Verdiepingsblok I 
Week 3. Woensdag 9 december – week 1 E-coachtraject 2
Week 4. Woensdag 16 december – week 2
Week 5. Woensdag 23 december – week 3
Vakantie
Week 6. Woensdag 6 januari – week 4 

Verdiepingsblok II 
Week 7.   Woensdag 13 januari – week 1E-coachtraject 3
Week 8.   Woensdag 20 januari – week 2 
Week 9.   Woensdag 27 januari – week 3
Week 10. Woensdag 3 februari - week 4
Week 11. Woensdag 10 februari – week 5
Week 12. Woensdag 17 februari – week 6