MEER resultaat uit je (online) training door online coachen

 blablabla resultaat 1.

 blablabla resultaat 2.

 blablabla resultaat 3.

Try-out Hybride coachen
€ 297 excl. BTW
NU slechts € 67,- excl. BTW
Startdatum: 01-10-2022

Neem deel aan de Summer School voor Coaches!

* Je leert hoe je tussen de regels door met al je zintuigen luistert, zodat je sneller tot de kern komt.
* Je leert hoe je meer impact hebt met je vragen, want door de juiste vragen zet je je coachee (bewust en onbewust) aan het ‘werk’.
* Je leert hoe je door werkvormen je coaching nog effectiever wordt en duurzamer.
* Je leert hoe je non-verbale signalen kunt lezen. Ook online, zodat je een veel completer beeld hebt en de kans op succes veel groter is. 
* Je leert hoe je tijdens een online sessie meer diepgang en interactie krijgt, waardoor je (online) sessie krachtig blijven tot de laatste minuut. 

En nog veel meer..

Word de beste coach, zodat je straks vol zelfvertrouwen makkelijker (meer) klanten helpt

Hoe gaan we te werk? 

Elke week ontvang je een online module met verschillende lessen. Deze volg je zelfstandig op een moment dat het jou goed uitkomt.

Elke woensdagavond is er een live online verdiepings moment (via Zoom), waar je je vragen kunt stellen of waar we aan de hand van concrete voorbeelden de stof uitwerken.

Alle sessies wordt opgenomen en kun je later terugkijken. Als je er niet live bij kunt zijn, kun je van te voren je vragen inleveren en dan beantwoord ik ze uitgewerkt in de les.

Op woensdag 24 en donderdag 25 augustus is er een live online workshop. Hier leer je hoe je online meer interactie en verdieping krijgt. Concrete tips en trucs, waardoor je het direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Daarnaast is er een besloten Facebookgroep waar je je ervaringen kunt delen, sparren en vragen stellen. Je ontmoet gelijkgestemden, allemaal coaches die willen leren en groeien, wat heel inspirerend is. In 4 weken bouw je al echt een band op met elkaar en daarmee ontstaat er een waardevol netwerk voor de toekomst.

Praktische details

ONTSPANNEN DE LESSEN VOLGEN WANNEER HET JOU UITKOMT..

Doe mee, je krijgt:

✅ Mijn 3 online modules gevuld met lessen waarin die je direct in beweging brengen om de beste coach te worden.
✅ Praktische opdrachten en templates die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse praktijk
✅ Live online verdiepingssessie met persoonlijke begeleiding en aandacht zodat we een persoonlijke vertaalslag kunnen maken

 

Nog in het kort..
Wat leer je tijdens deze
Summer School voor Coaches?

Week 1. Luisteren als coach
* Je leert hoe je tussen de regels door luistert, zodat je sneller verbinding krijgt met je klant en sneller tot de kern kunt komen.
* Je leert hoe je moeiteloos inhoud en structuur loskoppelt, waardoor je nog makkelijker hoofd- en bijzaken scheidt en de sessies leiden tot een blijvend resultaat. 

Week 2. Vragen stellen als coach
* Je leert hoe je meer impact hebt met je vragen, zodat je echt doelgericht te werk kunt gaan.
* Je leert hoe je door je vragen je coachee makkelijker kan laten leren waardoor hij veel ontvankeler wordt en meer open staat om ook werkelijk in actie te komen.

Week 3. Waarnemen als coach
* Je leert hoe je non-verbale signalen van je coachee kunt lezen, zodat je sneller kunt schakelen als je klant zijn focus verliest en hem weer kunt terugbrengen in de juiste flow. 
* Je leert hoe je strategisch je gedrag inzet, zodat je persoonlijk, warm en toch ook effectief bent als coach. 

Week 4. Online workshop
Meer online interactie en diepgang door het inzetten van werkvormen, waardoor je echt in verbinding blijft met je klant. Zodat je hem echt van A naar Z kunt brengen. Op een verrassende en afwisselende manier. Dan blijft elke sessie ook leuk voor jou!

 

Jouw investering

Normaal € 297,00
NU speciale zomeractie prijs: € 67,00

Try-out: Hybride coachen
Deelname € 67,- voor vier weken
Start: 1 oktober 2022

Wat maakt deze Summer School uniek?

  • In 30 minuten per dag word jij de beste coach die jij kunt zijn.
  • Tijdens de zomer op een ontspannen manier de lessen volgen, waar en wanneer jij dat wilt. 
  • Het is een praktische training. Je kunt de lesssen direct toepassen in je dagelijkse praktijk.
  • Wekelijks zijn er live online contact uren. We gaan dan dieper in op de stof en hebben tijd om te oefenen en sparren. En het hoeft niet. Want alles wordt opgenomen en kun je zelf terugkijken. 
  • In een besloten online Facebookgroep kunnen we dagelijks contact hebben en delen we inspiratie en tips.

Wie is Karin?

Mijn naam is Drs. Karin van Kas (1972). Ik ben een NLP Master Coach en Trainer en opgeleid door Dr. Richard Bandler om coaches op te leiden tot een gecertificeerde coach. Daarnaast ben ik een gecertificeerde e-coach, systemische coach en heb ik verschillende coach opleidingen gevolgd.

Mijn grote drijfveer is mensen beter maken, niet omdat ze ziek zijn, omdat ze een volgende stap wil of soms moeten zetten. Ik gun iedereen een leven waarin ze hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Ik werk graag met mensen die naar zichzelf kunnen en durven te kijken, die het lef hebben om uit hun comfortzone te stappen.

Zowel binnen de Rijksoverheid als in de privaat sector heb ik rollen als (interne) coach, trainer, mediator en vertrouwenspersoon vervuld. Sinds 2005 ben ik als zelfstandige trainer verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht en de School voor online coaching (2015).

Fantastic coach & trainer!

Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development. She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today! She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone.


John La Valle
President of the society of NLP™

Veelgestelde vragen

Ik ben op vakantie. Kan ik dan wel de training volgen?
Jazeker, het is geen probleem. Je kunt de lessen en trainingen volgen waar en wanneer jij dat wilt. De live online masterclass wordt opgenomen en kun je terugkijken. Dus je kunt je eigen tempo volgen.
Hoeveel tijd kost de training?
Eigenlijk bepaal je zelf hoeveel tijd je in de training stopt. Als je er alles uit wilt halen, reken dan op een half uur per dag. Misschien iets meer of iets minder, het hangt af van je achtergrond en kennis. Door elke dag een half uur te besteden aan dit programma, ga je het leven en maak je het onderdeel van je dagelijks leven. De ene dag kijk je een video, de andere dag maak je een opdracht of lees je een script of breng je het in praktijk. Kortom doe het op een manier die voor jou werkt.
Ik ben een ervaren coach. Is deze training wel geschikt voor mij?
Ja zeker juist als ervaren coach weet je hoe belangrijk het is om je kennis op te blijven frissen en je te blijven ontwikkelen. Soms zijn de thema’s bekend en is het perspectief of aanpak anders. Of misschien word je verwonderd door de interactie of je persoonlijke ontwikkel punten.
 
Belangrijk is wel om de juiste attitude te hebben. Je kunt op twee manieren deelnemen: “ik weet het allemaal al” of “ik ben benieuwd wat ik nog kan leren”. In beide situaties heb je namelijk gelijk. It’s up to you. Waar kies je voor? Welke keuze helpt jou het meest verder..
Ik ben nog geen coach. Is dit wel geschikt voor mij?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om mee te doen. Misschien ben je een professional die al mensen begeleidt of heb je de wens om van je hobby je beroep te maken. Hoe dan ook, je bent geïnteresseerd. En als je in je dagelijks leven kijkt, coach je misschien wel meer dan je denkt 😉 Dit programma kun je ook zien als een training in communicatie vaardigheden, voor gevorderden.

Ik ben echt een beginner. Is dit programma wel geschikt voor mij?

Jazeker, we zijn allemaal een keer begonnen. Doordat je dit programma in je eigen tempo volgt, kun je de lessen zo vaak terugkijken als je wilt. Er is een community waar je je vragen kunt stellen en wekelijks is er een intervisie waar ik de stof kan toelichten. Kortom volgens mij is dit een prima gelegenheid om (snel) je te ontwikkelen.

Ik ben niet zo technisch..
Dat hoeft ook helemaal niet. Als je een computer of laptop (kan ook via een tablet of smartphone) kun je de lessen volgen. De wekelijks intervisie is via Zoom. Ik stuur je een link en daar klik je op. Mijn ervaring is dat dit absoluut geen belemmering hoeft te zijn. Als je wilt, kun je het. En anders helpen we je.

JAAAAA!! 
I

 

Summer School voor Coaches:
Deelname € 67,- voor vier weken
Start: 1 augustus 2022