December = Feest maand

 

UNIEKE ONLINE NLP PROEVERIJ VOOR COACHES

Feestelijke uitnodiging

December is de maand van gezelligheid en kadootjes en daarom heb ik een feestelijke verrassing voor je.. Ik wil je verwennen met een smaak-explosie. Een inspirerend NLP menu.
Normaal kost zo’n proeverij € 197,- en nu is het voor jou helemaal GRATIS.

Klik hieronder om jouw stoel te reserveren.

Wat kun je verwachten?

Een buffet vol met NLP smaken en technieken. Ik vertel en geef je vooral de kans ervan te proeven. Het is een echte proeverij.

Aan het eind:

* weet je (nog meer) wat NLP is
* wat het voor jou kan betekenen in je dagelijkse werk
* hoe het jouw werk als coach verrijkt
* hoe je het kunt toepassen om meer impact te hebben
* en heb je met verschillende technieken geexperimenteerd
* en krijg je de recepten mee zodat je ze ook direct in je praktijk kunt inzetten.

De uitnodiging

Op dinsdag 6 december nodig ik je van harte uit om in Zoom live deel te nemen aan mijn online proeverij. We starten om 20:00u en eindigen rond 21:00u met een feestelijk dessert.

Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kun je de opname terugkijken en is er de mogelijkheid om achteraf nog vragen te stellen.

Over het menu kan ik nog niet zoveel verklappen, wel dat het wordt afgestemd op jouw smaak. Je hebt dus invloed en ik wil je graag verrassen.

Ben je klaar voor een smaak-explosie?
Reserveer dan snel je stoel!

                             Wat zeggen andere gasten over Karin?

Karin is een warme, oprechte en waarde vrije vrouw die snel kan schakelen tussen verschillende processen. Ze onderscheid zichzelf in haar vermogen om continu te schakelen tussen verschillende coaching stijlen en aan te sluiten bij wat een coachee op dat moment nodig heeft. Wat vooral indruk op mij maakte is de snelheid waarmee ze dit deed tijdens de online sessies waarbij we met meerdere tegelijk verbonden waren. Haar soms directe en confronterende stijl, maakte dat je scherp en alert bleef, terwijl er ook ruimte was om tot rust te komen. Ieder op zijn eigen manier en volgens zijn eigen proces. Ze laat je in enkele woorden direct in een intern proces komen, mbv spraak als in schrift.

Corné van Nispen

http://www.cornectie.nl

Karin is een bijzonder mooi mens, de combinatie van kracht met zacht en ze is in staat om bij jou aan te sluiten, contact te maken om dan samen te kijken naar wat zich aandient. Karin raakt je en laat zich raken.

De liefdevolle, respectvolle, soms confronterende, begeleiding van Karin maakte dat ik me veilig voelde. De verschillende oefeningen brengen allemaal op verschillende niveaus veranderingen tot op celniveau teweeg. Ogenschijnlijke simpele oefeningen die nu nog nawerken.

Nathalie de Kraker

https://www.reikipraktijknathalie.nl/

Karin is een empathische, maar tegelijkertijd ook nuchtere coach. Bovendien is ze een zeer goede luisteraar. Daardoor weet ze snel de essentie uit een gesprek te pikken en helpt ze je met de juiste aanpak. Ze kan bovendien heel goed inschatten wie ze tegenover zich heeft zitten en stemt haar aanpak daarop af. De gesprekken met haar zijn altijd waardevol, want inzichtgevend en bovendien meteen toepasbaar. Kortom: een topcoach!

Matzy van ’t Veen

Ik heb Karin ervaren als een inspirerend docent en een goede leermeester. Ik heb waardevolle feedback mogen ontvangen op mijn eigen coaching en ze heeft me geholpen door me waar nodig bij te sturen om gezamenlijk het optimale resultaat te bereiken.

Michael Sjaardema

Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development. She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today! She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone.

John La Valle

www.purenlp.com

Ik heb Karin leren als iemand die goed kan luisteren, empathisch is, eerlijk is, je uitdaagt om hart en hoofd te verbinden, een warme persoonlijkheid heeft en je in beweging zet. Ze heeft mij geholpen om dichterbij mezelf te komen, wie ben ik en waar sta ik voor. Dit heeft ze gedaan door mij uit te dagen zelf naar de antwoorden op zoek te gaan.

Jessaréla Monshouwer-Wiesnekker