Summer School voor Coaches
Verfijn je coach vaardigheden in 4 weken

Leren door te doen.
* Begeleid jij mensen (online of offline)?
* Heb jij passie voor je vak?
* Help jij graag mensen om het beste uit zichzelf te halen?

En wil jij nog beter worden in je vak?

Summer School voor Coaches (pilot):  € 297 excl. BTW
NU eenmalig slechts € 47,- excl. BTW
Startdatum: 01-08-2021

Neem dan deel aan de Summer School voor Coaches!

* Je leert hoe je moeiteloos inhoud en structuur loskoppelt
* Je leert hoe je tussen de regels door luistert
* Je leert hoe je meer impact hebt met je vragen
* Je leert hoe je door je vragen je coachee makkelijker kan laten leren
* Je leert hoe je strategisch je gedrag inzet
* Je leert hoe je non-verbale signalen van je coachee kunt lezen
* Je leert hoe je ontspannen en op een warme manier online (en offline) rapport (verbinding) maakt.

En nog veel meer..

Hoe ziet het programma eruit?

Elke week ontvang je een online training met verschillende lessen. Deze volg je zelfstandig op een moment dat het jou goed uitkomt. Elke donderdagavond is er een live online intervisie moment (via Zoom), waar je je vragen kunt stellen of waar we dieper in kunnen gaan op de stof. Deze sessie wordt opgenomen en kun je later terugkijken.

Op donderdag 26 augustus is er ’s avonds een live Masterclass. Hier leer je hoe je online rapport maakt, waardoor je je coachee veel ontvankelijk wordt om te leren en te groeien. Waardevolle tips en je ervaart het door te doen.

Daarnaast is er een besloten Facebookgroep waar je je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen.

Dit is een pilot!

Dat betekent dat ik deze training nog nooit op deze manier hebt gegeven. Het is dus een experiment. Ik coach al jaren coaches en professionals en geef al sinds 2005 (NLP) opleidingen.. dus ervaring genoeg, alleen dit is iets nieuws. Heel spannend, daarom kun jij nu deze pilot volgen voor slechts € 47,- (in de toekomst gaat deze prijs fors omhoog).

Graag had ik nu het programma gratis gegeven, alleen weet ik uit de praktijk dat als iets gratis is, je minder ervoor gaat. Voor mij en voor jou, is het fijn als je echt gemotiveerd bent. Want ik ontvang graag je feedback. En als je tevreden bent, zou ik het fantastisch vinden om je een testimonial van je te krijgen. Oh ja ik houd de groep klein. Dus wacht niet te lang met aanmelden..

Wat leer je tijdens deze Summer School voor Coaches?

 • Je leert hoe je moeiteloos inhoud en structuur loskoppelt
 •  Je leert hoe je tussen de regels door luistert
 • Je leert hoe je meer impact hebt met je vragen
 • Je leert hoe je door je vragen je coachee makkelijker kan laten leren
 • Je leert hoe je strategisch je gedrag inzet
 • Je leert hoe je non-verbale signalen van je coachee kunt lezen
 • Je leert hoe je ontspannen en op een warme manier online (en offline) rapport (verbinding) maakt
 • En nog veel meer..

 

Onderwerpen die voorbij komen tijdens deze opleiding

 • Online coach modellen
 • Uitdagingen bij online coaching
 • Risico’s bij online coaching
 • De effectiviteit van online coaching
 • Het bouwen van een warme online relatie
 • Kracht van het schrijven
 • Taal analyses
 • Taal strategieën
 • Online werkvormen en interventies
 • Hoe zorg je dat online coaching een succes wordt

Inhoud:

Week 1. Luisteren als coach

Week 2. Vragen stellen als coach

Week 3. Waarnemen als coach

Week 4. Masterclass: (Online) rapport maken als coach

Jouw investering

Omdat dit een pilot is, betaal je geen € 297,- maar nu slechts € 47,- (excl 21% BTW)

 

Summer School voor Coaches:  €47 excl BTW
Volgende startdatum: 1 augustus 2021

Wat maakt deze pilot uniek?

 • Jij bepaalt waar en wanneer je de lessen volgt
 • Het is een praktische training. Je kunt de lesssen direct toepassen in je dagelijkse praktijk.
 • Wekelijks zijn er live online contact uren. We gaan dan dieper in op de stof en hebben tijd om te oefenen en sparren.
 • In een besloten online Facebookgroep kunnen we dagelijks contact hebben en delen we inspiratie en tips. 

Wie is Karin?

Mijn naam is Drs. Karin van Kas (1972). Ik ben een NLP Master Coach en Trainer en opgeleid door Dr. Richard Bandler om coaches op te leiden tot een gecertificeerde coach. Daarnaast ben ik een gecertificeerde e-coach, systemische coach en heb ik verschillende coach opleidingen gevolgd.

Mijn grote drijfveer is mensen beter maken, niet omdat ze ziek zijn, omdat ze een volgende stap wil of soms moeten zetten. Ik gun iedereen een leven waarin ze hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Ik werk graag met mensen die naar zichzelf kunnen en durven te kijken, die het lef hebben om uit hun comfortzone te stappen.

Zowel binnen de Rijksoverheid als in de privaat sector heb ik rollen als (interne) coach, trainer, mediator en vertrouwenspersoon vervuld. Sinds 2005 ben ik als zelfstandige trainer verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht en de School voor online coaching (2015).

Fantastic coach & trainer!

Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development. She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today! She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone.


John La Valle
President of the society of NLP™

Veelgestelde vragen

Ik ben op vakantie. Kan ik dan wel de training volgen?
Jazeker, het is geen probleem. Je kunt de lessen en trainingen volgen waar en wanneer jij dat wilt. De live online masterclass wordt opgenomen en kun je terugkijken. Dus je kunt je eigen tempo volgen.
Wanneer vindt de training plaats?
Het programma begint 1 augustus. De Facebook groep is dan open. Hier kun je de andere deelnemers ontmoeten. Op maandag 2 augustus ontvang je de eerste module met lessen. Deze kun je in je eigen tempo volgen.
Hoeveel tijd kost de training?
Eigenlijk bepaal je zelf hoeveel tijd je in de training stopt. Als je er alles uit wilt halen, reken dan op een half uur per dag. Misschien iets meer of iets minder, het hangt af van je achtergrond en kennis. Door elke dag een half uur te besteden aan dit programma, ga je het leven en maak je het onderdeel van je dagelijks leven. De ene dag kijk je een video, de andere dag maak je een opdracht of lees je een script of breng je het in praktijk. Kortom doe het op een manier die voor jou werkt.
Ik ben een ervaren coach. Is deze training wel geschikt voor mij?
Ja zeker juist als ervaren coach weet je hoe belangrijk het is om je kennis op te blijven frissen en je te blijven ontwikkelen. Soms zijn de thema’s bekend en is het perspectief of aanpak anders. Of misschien word je verwonderd door de interactie of je persoonlijke ontwikkel punten.

Belangrijk is wel om de juiste attitude te hebben. Je kunt op twee manieren deelnemen: “ik weet het allemaal al” of “ik ben benieuwd wat ik nog kan leren”. In beide situaties heb je namelijk gelijk. It’s up to you. Waar kies je voor? Welke keuze helpt jou het meest verder..
Ik ben nog geen coach. Is dit wel geschikt voor mij?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om mee te doen. Misschien ben je een professional die al mensen begeleidt of heb je de wens om van je hobby je beroep te maken. Hoe dan ook, je bent geïnteresseerd. En als je in je dagelijks leven kijkt, coach je misschien wel meer dan je denkt 😉 Dit programma kun je ook zien als een training in communicatie vaardigheden, voor gevorderden.

Wat gebeut er tijdens de intervisie?
Allereerst een intervisie is (net zoals de rest van de training) facultatief. Je bepaalt of je er bij bent of niet. Tijdens de intervisie kun je je vragen stellen, kunnen we de diepte in gaan of oefenen we een concrete casus. Ook is er tijd voor reflectie, zowel op het programma (vorm en inhoud) als op je persoonlijke groei.
Ik ben echt een beginner. Is dit programma wel geschikt voor mij?

Jazeker, we zijn allemaal een keer begonnen. Doordat je dit programma in je eigen tempo volgt, kun je de lessen zo vaak terugkijken als je wilt. Er is een community waar je je vragen kunt stellen en wekelijks is er een intervisie waar ik de stof kan toelichten. Kortom volgens mij is dit een prima gelegenheid om (snel) je te ontwikkelen.

Heb je een vooropleiding nodig?

Nee, er is geen vooropleiding nodig.

Ik ben niet zo technisch..
Dat hoeft ook helemaal niet. Als je een computer of laptop (kan ook via een tablet of smartphone) kun je de lessen volgen. De wekelijks intervisie is via Zoom. Ik stuur je een link en daar klik je op. Mijn ervaring is dat dit absoluut geen belemmering hoeft te zijn. Als je wilt, kun je het. En anders helpen we je.
Wat is een pilot?

Dit is een pilot, een experiment. Ik geef al jaren de trainingen en opleidingen aan coaches. Alleen in deze vorm heb ik het nog nooit zo gedaan. Daarom is het een experiment. Vandaar ook de lage prijs. 

Ik heb geen facebook. Kan ik dan wel meedoen?
Ja je kunt gewoon mee doen, alleen mis je de interactie van de groep. Bij het programma zit een online besloten groep op Facebook. Hier kun je elkaar volgen, vragen stellen en elkaar inspireren. Als je (om wat voor reden dan ook) geen Facebook wil hebben, dan mail ik je lessen en links. Want je kunt gewoon bij de wekelijks intervisie sessies en masterclass zijn.
Hoe lang blijft de Facebook groep open?

Tot 1 september.

Hoe lang blijven de online trainingen beschikbaar?

De online trainingen blijven een jaar beschikbaar.

Ontvang ik een certificaat na afloop?

Nee, je ontvangt geen certificaat of bewijs van deelname. Wil je je certificeren als internationaal erkende Coach, dan is de NLP Coach Opleiding misschien iets voor jou.