Blog

Karin is een warme, oprechte en waarde vrije vrouw die snel kan schakelen tussen verschillende processen. Ze onderscheid zichzelf in haar vermogen om continu te schakelen tussen verschillende coaching stijlen en aan te sluiten bij wat een coachee op dat moment nodig heeft. Wat vooral indruk op mij maakte is de snelheid waarmee ze dit deed tijdens de online sessies waarbij we met meerdere tegelijk verbonden waren. Haar soms directe en confronterende stijl, maakte dat je scherp en alert bleef, terwijl er ook ruimte was om tot rust te komen. Ieder op zijn eigen manier en volgens zijn eigen proces. Ze laat je in enkele woorden direct in een intern proces komen, mbv spraak als in schrift. Haar ambitie om een coach-opleiding te starten met de combinatie tussen live-dagen en online is meer dan geslaagd en raad ik dan ook aan, aan collega Masters die de ambitie hebben om te gaan coachen.

Ik ben met Karin in contact gekomen via een mede NLP-er, waarbij ik op zoek was naar een gedegen NLP-coach opleiding. Ik heb bij verschillende organisaties mijn NLP-opleidingen gedaan waarbij ik vooral kennis en ervaringen wilde krijgen van de verschillende stijlen van coachen/opleiden tot coachen.

Mijn grootste uitdaging was de balans te houden tussen werk, opleiding en privé. Door het overzicht, concreetheid, afstemming met de cursisten en de vrijheid/eigen verantwoordelijkheid van de studie kon ik mijn balans bewaken en de studie positief afronden.

Ik heb het ervaren als een no-nonsense opleiding waarbij je/en met behulp van een warm gezelschap een grote ontwikkeling doormaakt.