Blog

Opnieuw geboren, zo voelt het. Mijn leven is nu een stuk makkelijker. Ik belemmerde mezelf. Ik zat gevangen in een reeks van negatieve gebeurtenissen en dat kostten me veel energie. Wist niet hoe ik eruit kon komen en toen kwam Karin op mijn pad.

Eerst wist ik niet wat ik ervan moest denken. Wel voelde ik me meteen anders: zij gaf mij energie. Door haar positieve en open aanpak voelde ik dat zij het beste met mij voor had. E-coaching was iets nieuws voor mij en dwong mij om in beweging te blijven. Karin’s vragen brachten me tot nadenken en het doorvragen zorgde voor actie. Ik moest diep naar binnen en ging werkelijk aan de slag. Door de ‘tijdsdruk’ kon ik niet vluchten: ik moest iets doen. Deze manier van coachen is krachtig, ik kwam snel tot de kern door de gerichte aanpak. Ik werd de baas weer over mijn situatie en mijn eigen gedachten.

Karin’s positiviteit en duidelijkheid heeft gezorgd dat ik mijn ware zelf kon vinden, mijn levensdoel is nu duidelijk. Haar aanpak is uniek. Haar kracht is een sfeer te creëren waarin het leren leuk en makkelijk is. Ze is betrouwbaar, gedreven, onafhankelijk, enthousiast en empathisch. Deze onafhankelijke sterke vrouw geeft aandacht aan dat wat nodig is en legt haarfijn haar vinger op de zere plek. Soms pijnlijk en altijd krachtig.

Het heeft mij zoveel opgeleverd. Ik ben een ander mens geworden.