Blog

De aanpak van Karin is, om je tijdens deze opleiding zoveel mogelijk te laten ervaren en te oefenen, waardoor je meer en meer inzicht krijgt in je eigen gedrag. Dit zijn hele waardevolle momenten. Karin zegt niet wat te doen en ze geeft geen oordeel, ze vertrouwt op jou, op je eigen inzichten en dat je die ontvangt op het moment dat goed is voor jou. Op het moment, dat je inziet wat je doet, heb je de mogelijkheid (keus) om er iets aan te veranderen.

Het belangrijkste dat deze NLP coach opleiding mij heeft opgeleverd, is dat ik minder in mijn hoofd zit en eerder tot actie overga. Ik heb meer zelfvertrouwen opgebouwd. Mijn grootste uitdagingen voordat ik aan NLP begon: Ik was bezig mezelf te bewijzen aan anderen, ik gaf mijn grenzen niet aan, ik vond mezelf niet goed genoeg.

Het meest waardevolle van de NLP coach opleiding vond ik het gedeelte waarin ik aan de slag ging met coachee’s en met het oefenen met mijn medecursisten. Hierdoor ga je echt oefenen met de inhoud van de opleiding.

Mocht jij je eigen leven willen verrijken en hiermee tevens het leven van anderen, dan is de NLP coach opleiding iets voor jou.