Blog

Coachen op afstand: dat kan niet werken. Je krijgt dan toch geen echt contact? Bedenkingen, die ik op voorhand had bij e-coaching. Juist daarom heb ik toch de opleiding gedaan. Om te ervaren of mijn vooronderstellingen juist waren. Dat betekende wel, dat ik mezelf moest overwinnen.

Karin was van het begin af aan heel enthousiast over deze aanpak. Dat en haar heldere kijk op de toepassing ervan hebben mij enorm geholpen om door te zetten en de opleiding af te ronden. Karin werkt geconcentreerd, analyseert snel en scherp, komt met interventies die er toe doen en heeft bij dat alles een positieve uitstraling. Daarmee helpt zij mij in mijn zelfreflectie en ontwikkeling. Karin werkt ook heel efficiënt. Ze is to-the-point en blijft bij de les en dat op een no-nonsense manier. Die aanpak geeft mij in ieder geval veel energie!

Mede door deze stimulans van Karin heeft e-coaching nu een vaste plek in mijn coachpraktijk gekregen. Het is een waardevolle aanvulling op face-to-face coaching. Het maakt een coachtraject intensiever en intenser, zowel voor mij als voor de coachee. Kortom: ik gun iedere coach (en coachee!) de ervaring van e-coaching!