Unieke aanbieding 

Wil je leren hoe je snel en gemakkelijk verbinding maakt, ook online?

Naast het boek Experttips over online coachen waarin je met behulp van de COACH methode leert hoe je op een persoonlijke, warme en toch effectieve manier mensen online begeleidt. De 50 praktische tips helpen je om de sprong te wagen en concreet aan de slag te gaan met digitaal coachen. 

In de online training gaan we een stapje verder. Hierin leer je hoe jij op een authentieke manier communiceert met jouw klanten. Dit gaat veel verder dan actief luisteren en waarnemen.  

Bouw snel een oprechte online coach relatie + Experttips over online coachen
Online training van 4 modules + boek met 50 tips (168 pagina’s)

Investering: € 197 excl. BTW

Unieke prijs: € 47 excl. BTW
geldig tot 1 mei 2021

Dit is communicatie voor gevorderden..

  • ontdek je eigen voorkeurssysteem
  • leer hoe je makkelijk op je klant afstemt en echt contact maakt
  • zie hoe je dit ook toepast op je online communicatie

Bouw snel en gemakkelijk een oprechte vertrouwensrelatie waarin je het fundament legt voor een succesvol (coach) traject. 

Het is zo waardevol als je jouw klant het gevoel kan geven dat jij hem of haar ziet, hem of haar echt hoort. Dit heeft direct gevolgen voor het vertrouwen in jou en in het hele begeleidingstraject. Door het toepassen van deze kennis en vaardigheden, zal jouw klant zich openen en ontvankelijk zijn om echt een volgende stap te zetten. En dit snel? 

Hoe ontwikkel je het liefst zo snel mogelijk een echte vertrouwde klantrelatie op? Dat leer je in deze online training. De praktische tips en trucs kun je direct toepassen in je dagelijkse praktijk. Ook leer je iets over jezelf, over jouw dominante voorkeurssysteem en hoe je deze nog krachtiger inzet.

Ja, je kan het helemaal online doen. Waar en wanneer jij het wilt.

Dit is HET handboek voor coaches die een start willen maken met online coachen en nog zoekende zijn welke manier het beste bij hen past. Karin legt duidelijk uit welke stappen je hierin kan zetten en geeft bruikbare tips. Hierdoor maak je een gedegen start als online coach en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden.

Corine van Zoelen

www.deyogabusinesscoach.nl

Wat leer je precies?

Tijdens dit online programma leer je:

  • Hoe je snel een persoonlijke band opbouwt met jouw klant (dit levert een
    duurzame relatie op, dus grote kans op een vervolgtraject!!)
  • Hoe jij met minimale inspanning zorgt dat je klant zich gezien en gehoord voelt
  • Praktische begeleidingstechnieken die je direct kunt toepassen
  • Live opgenomen analyseer van geschreven e-mail teksten
  • Vul je rugtas met waardevolle (online) coach vaardigheden die je ook privé kunt inzetten

 

Over Karin van Kas

Mijn naam is Karin van Kas en ik ben een internationaal gecertificeerde (e-) coach en master trainer. Sinds 2005 werk ik als businesscoach, professionele trainer vanuit mijn eigen bedrijf en auteur van het boek Experttips over online coachen. 

Mijn leven lang heb ik al een drang naar avontuur en vrijheid. Mijn verhuizing naar Zuid Afrika is daar een goed voorbeeld van. Alleen wil ik ook graag financieel onafhankelijk blijven. Persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen zichzelf te ontwikkelen zijn belangrijke drijfveren. Alleen hoe kun je anderen helpen als je fysiek niet in dezelfde ruimte zit.

Als een traditioneel opgeleide coach/trainer dacht ik dat je de ander moest voelen, om hem/haar goed te kunnen begeleiden. Met een sceptische houding (“e-coachen kan niet werken”) ben ik opleidingen gaan volgen. Tot mijn grote verbazing werd ik verrast door het effect van deze manier van werken. Aan den lijve heb ik ondervonden hoe intens online begeleiding is. Door deze kennis toe te passen in online trainingen werden mijn trainingen kwalitatief nog krachtiger, effectiever en succesvoller.

Mijn ervaringen wil ik graag wereldwijd delen met alle mensen die het verschil maken in andermans leven en ook zelf een waanzinnig leven vol vrije tijd verdienen. Werken waar je wilt, werken wanneer je wilt en met wie. Echte vrijheid om te doen waar jij goed in bent en ook genoeg tijd overhouden voor jezelf.

Karin

Karin heeft een fantastische boek geschreven voor een ieder die wil beginnen met online coachen en verdrinkt in alle opties. Waar begin je nou? Wat is er mogelijk? In dit praktische handboek ontdek je meer over alle opties zodat je in alle rust jouw keus kunt maken..

Kim Buining

Facebook community expert, www.kimbuining.nl

Inhoud training

De online training “Bouw snel een oprechte online coach relatie” bestaat uit 4 modules. Elke module bestaat uit verschillende lessen, duidelijke video’s en uitgeschreven transcripties.
Jij gaat aan de slag waar en wanneer jij er tijd voor hebt. Je bepaalt dus zelf je tempo. 

 

Module 1.
Ontdek je eigen voorkeurssysteem

 

Module 2.
Herken de verschillende manieren van communiceren

 

Module 3.
Gebruik de taal van je klant.  

 

Module 4.
Pas deze kennis toe in de praktijk. Een live analyse van coach dialogen. 

 

Module 5.
Hoe kun je je online programma nog krachtiger maken? Over blended learning, hybride programma’s en andere toepassingen.

Bonus
Het boek Experttips over online coachen
Met behulp van de COACH-methode leer je hoe je op een persoonlijke, warme en toch effectieve manier mensen online begeleidt. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die je nodig hebt en je leert hoe je een effectieve houding aanneemt. 

 

Dit boek van Karin van Kas over online coaching moest er gewoon komen. De nieuwe situatie in de wereld vraagt om een aanpak die veel meer gericht is op online werk. Voor mij is Karin van Kas de aangewezen expert om dit boek te schrijven. Zij combineert haar jarenlange internationale coach-ervaring en haar goede opleidingen en achtergrond met alle facetten van online coachen.

Als lezer merk ik dat ze vanuit de praktijk schrijft. Alle informatie is voor mij als online business coach praktisch toepasbaar. Zelf ben ik al jaren fan van online werken en ik ben blij dat een expert als Karin nu een prima boek heeft geschreven voor alle coachende professionals die nu van offline naar online willen of moeten switchen.

Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer

Een aanrader als je denkt dat coachen op afstand toch nooit zo goed kan zijn als in het “echte” leven. Want ook online is allang onderdeel van het echte leven. Lees de talloze en vooral praktische uitgewerkte mogelijkheden maar in dit boek van Karin als ervaringsdeskundige die zelf niet naast de deur woont. Zij reikt je een berg aan tools en concrete tips aan, met elk hun voor- en nadelen. Met dit boek weet ik zeker dat je als coach een kickstart daarin maakt naar jouw klanten.

Ted Daamen

www.easyvideomarketing.nl

Karin geeft je tips en hoe je als trainer en coach een weg vindt in de verschillende mogelijkheden van tools en methodes om online te coachen. Je ontdekt wat het beste bij jou past zodat jij je klanten zo goed mogelijk kunt helpen. Je krijgt inzicht in wat de grote verschillen zijn tussen het F2F coachen en online coachen en waar je op mag letten.

Dit boek gaat je zeker helpen als je ook het nieuwe online coachen wilt gaan toepassen om zo onafhankelijk van locatie en tijd te coachen.

Irene Ogier

Online business coach, www.dewebacademie.nl

Zodra je begint met het lezen van dit boek wordt meteen duidelijk hoe gedreven en ervaren Karin is. Ze neemt je vlot mee van de online-coaching basics tot de praktische details. Heerlijk dat niet alleen het concept uitgelegd wordt, maar ook de “how to” op een praktische manier wordt gedeeld. Zo kan je er meteen mee aan de slag!

Daarnaast worden er in dit boek inzichten gedeeld die alleen de échte experts -met een berg aan ervaring- kennen. Als je online wilt gaan coachen is “Experttips over online coachen” een waanzinnige afsnij weg naar een succesvolle start.

Ernst-Jan Buijs

www.prowinst.nl

Jouw investering

Normaal kost deze online training € 197 + € 20 (boek) + € 4,50 (verzendkosten) = totaal:
€ 221,50 ALLEEN tot 1 mei 2021 krijg je bijna € 175 korting.
Je investering voor deze online training Bouw snel een oprechte (online) coach relatie + boek Experttips over online coachen voor € 47 excl. BTW

 

Meld je hier aan en krijg direct toegang tot onze exclusief online leeromgeving, waar je met het training kunt beginnen. Het boek Experttips over online coachen ontvang je binnen drie werkdagen thuis. 

Bouw snel een oprechte online coach relatie + Boek Experttips over online coachen
Online training van 4 modules
Experttips over online coachen van 168 pagina’s

Investering: € 197 excl. BTW

Aanbieding tot 1 mei:
€ 47 excl. BTW

Karin helpt je om gewoon te doen wat eigenlijk zo voor de hand ligt, al jaren: online coachen! Doe je klant en jezelf een plezier en voeg online coaching toe aan je aanbod, want de voordelen zijn gigantisch en het opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je. Letterlijk en figuurlijk!

Huub van Zwieten

www.talentfirst.nl

Een heel waardevol en praktisch boek voor ondernemers die als online coach (willen) werken. Door dit boek krijg je een overzicht van alle mogelijkheden van online coachen, welke vormen elkaar versterken en tegelijkertijd laat het boek je ook zien wat voor jou en jouw coachees het beste werkt.

Een goed leesbaar en praktisch boek, waardoor je zo aan de slag kunt!

Esther Vree

www.yoursocialeye.nl

In mijn werk zie ik veel coaches die opzien tegen ‘de techniek’, als het gaat om het inzetten van online tools in hun werk. Ze vinden het ‘gedoe’, ‘onnatuurlijk’ of zelfs ‘afstandelijk’.

Met deze praktische gids rekent Karin af met die bezwaren. Het staat boordevol praktische tips en inhoudelijke adviezen hoe je het op een persoonlijke en authentieke manier kan doen. Een handzaam boek voor iedereen die wil beginnen met online coachen (of zich er meer in wil bekwamen).

Thijs van Halewijn

Online business groei coach, www.thijsvanhalewijn.nl

Veelgestelde vragen

Het platform voor coaches, therapeuten & trainers
Ik heb het boek al?

Fantastisch dan kun je het boek aan iemand anders weggeven. Hoe gaaf is dat?!

Ik ben een manager, is dit dan interessant voor mij?

Jazeker, want het gaat over relatie opbouwen en dat doe je als manager (of trainer, adviseur enz) ook met je medewerker (klant, collega enz) ook..

Ik heb nu geen tijd, kan ik de training ook later volgen?

Het is een online training. Jij bepaalt waar en wanneer je aan de gang gaat met de stof. Het zijn overzichtelijke lessen en modules. Ook het boek is opgebouwd uit korte hoofdstukken en dus erg makkelijk te lezen. 

In een snel veranderende wereld geef de COACH-methode je alle handvatten die je nodig hebt als je wilt starten met online coachen. De 50 tips helpen je om een goede online coach te worden en ook om een vorm van online coaching te ontdekken die bij je past.

Hugo Bakker

Online coach/trainer, hugobakker.com