Blog

Een gewone week begint. Ondanks dat er op de kalender 2021 staat, voelt het niet heel anders. Toch noemen we het een nieuwe start. Eigenlijk zit het meer tussen onze oren. Het doet me denken aan een kop en schotel dat ik een tijdje geleden midden op een kruising zag staan. “Heel vreemd”, dacht ik. Terwijl als ik diezelfde kop en schotel op de tafel bij mijn ouders thuis zie staan, het heel normaal vind.

 Kortom: niets heeft een betekenis tot dat je het een betekenis geeft. Welke betekenis geef jij 2021? Met welke bril kijk jij en hoe zie je het verder in de toekomst? Volgens mij gaat het om je mindset. Hoe zit je er in. Is jouw glas half vol of half leeg? Heb je vertrouwen of niet.

 Misschien wel de belangrijkste les die ik heb geleerd is dat als je denkt dat het niet lukt of dat je het niet kan, je geen poging doet. En daarmee bevestig je jezelf: zie je wel, ik kan het niet. En je hebt de keuze om het wèl te doen en te ontdekken hoe ver je komt. Dit levert in ieder geval energie op en zelfvertrouwen, want je doet iets, je onderneemt. En daardoor leer je, je groeit.

Door welke bril kijk jij in 2021? Zie je kansen of beperkingen? Laat jij je buiten spel zetten of creëer je ruimte en mogelijkheden? Ondanks dat het soms niet altijd even gemakkelijk is en het tijd kost om te zoeken, is er altijd een lichtpuntje te vinden. Ga op zoek naar jouw kracht en deel jouw licht met anderen. Op welke manier dan ook. De wereld heeft jouw warmte nodig.

 

Zet je talenten in en maak er een warm jaar van, voor jezelf en anderen.

Fantastisch 2021!

 

Warme groet,
Karin

 

PS Om je te inspireren heb ik een mooi boek geschreven over hoe je mensen ook online warm krijgt. Speciaal voor jou is het boek deze week (dus tot 11 januari) te bestellen met flinke korting, voor de warme prijs van € 17,50