Winter School voor Coaches
Over goede vragen stellen

Meer diepgang en interactie met goede vragen

 

 • Baal je er van dat je sessie zo oppervlakkig blijft?
 • Krijg je wel eens antwoorden waar je niets mee kunt?
 • Zou je je klant ook op onbewust nivo willen activeren alleen weet je niet hoe?
 • Ben je op zoek naar de juiste vraag?

 

Winter School voor Coaches (pilot):
€ 297 excl. BTW
NU eenmalig slechts € 47,- excl. BTW
Startdatum: 20-12-2021

Dan zit je hier goed! Want…

 • Je leert hoe je meer impact hebt met je vragen
 • Je leert hoe je het onbewuste van je coachee aanspreekt
 • Je leert hoe je ontspannen aansluit bij je coachee
 • Je leert hoe je onverwachte reacties ombuigt
 • Je leert hoe je jouw vragen op papier krachtig stelt
 • En nog veel meer..

 

Dit is een pilot!

Dat betekent dat ik deze training nog nooit op deze manier hebt gegeven. Het is dus een experiment. Ik coach al jaren coaches en professionals en geef al sinds 2005 (NLP) opleidingen.. dus ervaring genoeg, alleen dit is iets nieuws. Heel spannend, daarom kun jij nu deze pilot volgen voor slechts € 47,- (in de toekomst gaat deze prijs fors omhoog).

Graag had ik nu het programma gratis gegeven, alleen weet ik uit de praktijk dat als iets gratis is, je minder ervoor gaat. Voor mij en voor jou, is het fijn als je echt gemotiveerd bent. Want ik ontvang graag je feedback. En als je tevreden bent, zou ik het fantastisch vinden om je een testimonial van je te krijgen. Oh ja ik houd de groep klein. Dus wacht niet te lang met aanmelden..

Inhoud:

Week 1.

 • Vragen stellen voor gevorderden
 • Valkuilen
 • Ontdek het effect van foute vragen
 • Welke vragen stel je wanneer

Week 2.

 • Eerste Hulp bij Onverwachte Reacties
 • Vragen stellen aan het onderbewuste
 • NLP en vragen stellen
 • Vragen stellen bij schriftelijke communicatie

Week 3. Masterclass over DE kern-vraag die het verschil maakt

Jouw investering

Omdat dit een pilot is, betaal je geen € 297,- maar nu slechts € 47,- (excl BTW)

 

Winter School voor Coaches:
€47 excl BTW
Volgende startdatum: 20 dec 2021

Hoe zit het programma in elkaar?

 • Jij bepaalt waar en wanneer je de lessen volgt
 • Het is een praktische training. Je kunt de lesssen direct toepassen in je dagelijkse praktijk.
 • In een besloten online Facebookgroep kunnen we dagelijks contact hebben en delen we inspiratie en tips.
In de audiolessen luister jij wanneer en waar het jou uitkomt. Ik geef je een stukje theorie kader, veel voorbeelden en vooral hoe jij het praktisch inzetten in jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast daag ik je uit om met bijbehorende opdrachten zelf aan de gang te gaan.

Twee weken lang ontvang je audiolessen. Dit zijn ruim 14 opnames. In de besloten leeromgeving staan filmpjes om je nog meer te inspireren en te prikkelen. Ook deel ik concrete opdrachten die je zelf kunt gebruiken in je eigen (coach/trainings)sessies. Dagelijks ben ik hier te vinden om jouw (goede) vragen te beantwoorden.

Wie is Karin?

Mijn naam is Drs. Karin van Kas (1972). Ik ben een NLP Master Coach en Trainer en opgeleid door Dr. Richard Bandler om coaches op te leiden tot een gecertificeerde coach. Daarnaast ben ik een gecertificeerde e-coach, systemische coach en heb ik verschillende coach opleidingen gevolgd.

Mijn grote drijfveer is mensen beter maken, niet omdat ze ziek zijn, omdat ze een volgende stap wil of soms moeten zetten. Ik gun iedereen een leven waarin ze hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Ik werk graag met mensen die naar zichzelf kunnen en durven te kijken, die het lef hebben om uit hun comfortzone te stappen.

Zowel binnen de Rijksoverheid als in de privaat sector heb ik rollen als (interne) coach, trainer, mediator en vertrouwenspersoon vervuld. Sinds 2005 ben ik als zelfstandige trainer verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht en de School voor online coaching (2015).

Fantastic coach & trainer!

Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development. She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today! She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone.


John La Valle
President of the society of NLP™

Veelgestelde vragen

Ik ben op vakantie. Kan ik dan wel de training volgen?
Jazeker, het is geen probleem. Je kunt de lessen en trainingen volgen waar en wanneer jij dat wilt. De live online masterclass wordt opgenomen en kun je terugkijken. Dus je kunt je eigen tempo volgen.
Wanneer vindt de training plaats?
Het programma begint 17 december. De Facebook groep is dan open. Hier kun je de andere deelnemers ontmoeten. Op maandag 20 december ontvang je de eerste module met lessen. Deze kun je in je eigen tempo volgen.
Hoeveel tijd kost de training?
Eigenlijk bepaal je zelf hoeveel tijd je in de training stopt. Als je er alles uit wilt halen, reken dan op een half uur per dag. Misschien iets meer of iets minder, het hangt af van je achtergrond en kennis. Door elke dag een half uur te besteden aan dit programma, ga je het leven en maak je het onderdeel van je dagelijks leven. De ene dag kijk je een video, de andere dag maak je een opdracht of lees je een script of breng je het in praktijk. Kortom doe het op een manier die voor jou werkt.
Ik ben een ervaren coach. Is deze training wel geschikt voor mij?
Ja zeker juist als ervaren coach weet je hoe belangrijk het is om je kennis op te blijven frissen en je te blijven ontwikkelen. Soms zijn de thema’s bekend en is het perspectief of aanpak anders. Of misschien word je verwonderd door de interactie of je persoonlijke ontwikkel punten.
 
Belangrijk is wel om de juiste attitude te hebben. Je kunt op twee manieren deelnemen: “ik weet het allemaal al” of “ik ben benieuwd wat ik nog kan leren”. In beide situaties heb je namelijk gelijk. It’s up to you. Waar kies je voor? Welke keuze helpt jou het meest verder..
Ik ben nog geen coach. Is dit wel geschikt voor mij?
Natuurlijk! Je bent van harte welkom om mee te doen. Misschien ben je een professional die al mensen begeleidt of heb je de wens om van je hobby je beroep te maken. Hoe dan ook, je bent geïnteresseerd. En als je in je dagelijks leven kijkt, coach je misschien wel meer dan je denkt 😉 Dit programma kun je ook zien als een training in communicatie vaardigheden, voor gevorderden.
Ik ben echt een beginner. Is dit programma wel geschikt voor mij?
Jazeker, we zijn allemaal een keer begonnen. Doordat je dit programma in je eigen tempo volgt, kun je de lessen zo vaak terugkijken als je wilt. Er is een community waar je je vragen kunt stellen en wekelijks is er een intervisie waar ik de stof kan toelichten. Kortom volgens mij is dit een prima gelegenheid om (snel) je te ontwikkelen.
Heb je een vooropleiding nodig?
Nee, er is geen vooropleiding nodig.
Ik ben niet zo technisch..
Dat hoeft ook helemaal niet. Als je een computer of laptop (kan ook via een tablet of smartphone) kun je de lessen volgen. De wekelijks intervisie is via Zoom. Ik stuur je een link en daar klik je op. Mijn ervaring is dat dit absoluut geen belemmering hoeft te zijn. Als je wilt, kun je het. En anders helpen we je.
Wat is een pilot?
Dit is een pilot, een experiment. Ik geef al jaren de trainingen en opleidingen aan coaches. Alleen in deze vorm heb ik het nog nooit zo gedaan. Daarom is het een experiment. Vandaar ook de lage prijs.
Ik heb geen facebook. Kan ik dan wel meedoen?
Ja je kunt gewoon mee doen, alleen mis je de interactie van de groep. Bij het programma zit een online besloten groep op Facebook. Hier kun je elkaar volgen, vragen stellen en elkaar inspireren. Als je (om wat voor reden dan ook) geen Facebook wil hebben, dan mail ik je lessen en links. De Masterclass vindt plaats via Zoom en daar kun je gewoon live bij zijn.
Hoe lang blijft de Facebook groep open?
Tot 31 januari 2022.
Hoe lang blijven de online trainingen beschikbaar?
De online trainingen blijven tot 31 januari 2022 beschikbaar.
Ontvang ik een certificaat na afloop?
Nee, je ontvangt geen certificaat of bewijs van deelname. Wil je je certificeren als internationaal erkende Coach, dan is de NLP Coach Opleiding misschien iets voor jou.