WINTER SCHOOL VOOR COACHES 2023

Verfijn je coach vaardigheden 

Geheime Podcast Serie  

 

JA, ik doe mee en ontvang de gratis podcasts.
Meld je hier aan voor de Winter School voor Coaches 2023

Gratis podcast serie voor coaches
Vanaf vrijdag 29 december tot zondag 7 januari ontvang je elke (werk)dag een inspirerende, prikkelende of informatieve podcast zodat je 2024 begint met nog meer coach ervaring (en plezier!).

Durf jij verder te gaan dan ‘praat’-coaching? Laat je verleiden om uit je comfortzone te stappen en til je coach vaardigheden naar een hoger niveau. Dat betekent meer variatie, meer impact, meer plezier voor jouw klanten en voor jou. Begeleid jouw klanten naar blijvende positieve veranderingen op een effectieve manier.

Als coach raak je levens. Dat is de kern van professioneel coachen. Het lijkt misschien een eenvoudige waarheid na meer dan 20 jaar mensen helpen, maar geloof me, dat is het niet.

Mijn naam is Karin van Kas. Ik ben een Master NLP Coach & NLP Trainer, Trainer of Hypnosis, Trainer of NLP Coaching & Systemisch coaching en Trainer Time Line Therapy(R), eigenaar van de School voor online coaching en het Instituut voor Durf en Daadkracht, internationaal gecertificeerde NLP Trainer en Coach bij de Dr. Richard Bandler’s Society of NLP en ABNLP (Australian Board of NLP).

Kun je wel wat hulp gebruiken om de allerbeste coach te zijn voor jouw coachees? Ben je klaar om je coach rugtas te vullen? En te groeien zodat jouw sessies nog meer impact hebben?

Dan is mijn Winter School voor Coaches Podcast iets voor jou.

 Wat houdt deze GRATIS Winter School voor Coaches Podcast serie in?

Vanaf maandag 27 december tot en met vrijdag 5 januari deel ik elke werkdag een podcast over het nieuwe (online) coachen, over technieken, werkvormen, waarom de reden is dat veel coachees niet alles uit een (online) sessie kunnen halen (en jouw verantwoordelijkheid), over hoe je (online) coach gesprekken beter kunt faciliteren, makkelijker en toch beter resultaat en we gaan het zelfs hebben over hoe jij succesvoller kunt zijn als coach.

Je ontvangt een mail als er een nieuwe podcast beschikbaar is. Het is exclusief voor de Winter School voor Coaches, dus kun je niet beluisteren via Spotify of Apple Podcast. De podcast zijn tot en met zondag 14 januari te beluisteren, dan gaan ze offline.

Voel je allemaal beren, ben je van mening dat je er al bent of heb je geen ambitie om te leren, luister dan niet. Want dan roep ik alleen maar weerstand bij je op. En.. we weten als coach dat weerstand iets positiefs is.. zonder weerstand geen groei.. dus misschien.. en als je er niet voor open staat, kun je beter iets anders doen met kostbare tijd.

Krijg je kriebels en heb je geen idee “hoe dan”, spring en schrijf je in. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 24 december. En hoe eerder je je inschrijft, hoe meer van de podcast je kunt beluisteren.

“The biggest risk is not taking any risk”

En laten we eerlijk zijn.. welk risico loop je nu? Het is gratis, het is kerstvakantie, het is een podcast die je overal kunt beluisteren.. Niemand controleert of je nu ook echt een betere coach bent aan het einde van 2024. Eén ding is zeker, als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Dus tijd om de boel op te schudden.

Laat je inspireren en luister gratis mee (wanneer jij tijd hebt). Meld je hier aan. 

 

Wow! Karin blaast je regelmatig figuurlijk omver. Door alle kennis die zij heeft over coaching, over NLP en over online coaching. Ze is expert zonder hoog van de toren te blazen. Het is ontzettend prettig om met Karin samen te werken.

Jeanet Bathoorn

Business coach en VrijheidsOndernemer

Karin heeft mij uitgenodigd, geïnspireerd en vooral ook uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen. Ik heb de door mij gestelde doelen -boven verwachting- gehaald en kijk dan ook met intense voldoening terug op deze mooie tijd.

Ronald Sprenkeling

Body & Mind coach

Hoe pak je dat aan online en hoe zorg je dan dat je deelnemers echt verandering maken, Karin geeft je hele praktische handvatten hoe jij eenvoudig dit kan aanpakken. Must have in deze periode.

Janneke Stielstra

Business coach

Ik heb Karin ervaren als een kundig iemand die in haar aanpak goed aansluit bij de klant zodat de klant krijgt waarvoor die komt. Mede door haar inbreng heb ik grote stappen kunnen maken zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als op zakelijk vlak.

Kristel Knebel

NLP Coach