NLP™ Coach Opleiding (OTA aanbieding)

 • Wil je je coach vaardigheden verbeteren?
 • Wil je je kwaliteiten als professionele coach of begeleider (verder) ontwikkelen?
 • Wil je nieuwe (NLP) coach technieken ontdekken en leren toepassen?
 • Wil je een nog beter (professionele) coach zijn?

Wil je in 6 maanden een professioneel internationaal gecertificeerde coach zijn? 

Dan is deze NLP™ Coach opleiding echt iets voor jou!

Investering is € 6.997,00 excl BTW
Jouw speciale OTA prijs: € 3.997,00 excl BTW
(dat is € 3.000,00 korting!!)
Het is mogelijk om zonder extra kosten in termijnen te betalen. 

Centraal staan de NLP modellen en structuren. In 6 maanden leer je hoe je deze toepast. Verder besteden we veel aandacht aan rapport, want met rapport lukt immers alles. Vanuit die verbinding ontstaan de juiste interventies die de weg naar het gewenste gedrag vrij maakt. Je leert als NLP™ coach hoe je coachees activeert om (weer) in contact te komen met hun eigen hulpbronnen als kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

ONLINE NLP™ Coach opleiding
Volgende startdatum: 2 maart 2022

Je leert op een open en contactvolle manier met je coachees te communiceren zonder gevangen te raken in hun interpretatie van de werkelijkheid. Je traint jezelf in het bewaren van een open onbevangen houding en helemaal in het moment (up-time) te zijn. Je zal merken dat je hierdoor minder belast bent met je verleden of je zorgen over de toekomst. Hierdoor word je een sterke coach die om kan gaan met elke situatie en werkelijkheid.

Deze opleiding leidt op tot internationaal gecertificeerd NLP™ Coach*.

*gecertificeerd door Dr. Richard Bandler the co-founder/co-creator van NLP

vlnr John La Valle, Karin van Kas, Richard Bandler

Wat levert je het op?

Als NLP™ Coach leer je om je coachee concrete meetbare doelen te laten formuleren en in actie te laten komen om deze uit te voeren. Als coach leer je tijdens deze opleiding hoe mensen kracht en zelfvertrouwen uit zichzelf halen en zich motiveren om hun concrete doelen te realiseren.

Aan het eind van de NLP™ Coach opleiding ben je gegroeid in autonomie, daadkracht en zelfinzicht. Je hebt je ontwikkeld tot een professionele NLP™ Coach. Gedurende het traject heb je voldoende aandacht besteed aan je eigen thema’s. Ook heb je geleerd om NLP technieken toepassen op anderen. Je effectiviteit schuilt niet alleen in je vaardigheden maar ook in de ‘open’ houding waarmee je aanwezig bent bij je coachee (zowel offline als online). Je bent in staat om op effectieve wijze coachende gesprekken (in woord en geschrift) te voeren.

De NLP™ coach opleiding geeft je krachtige, effectieve methoden en vaardigheden om:

 • Snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van het handelen van je coachee
 • Beter te luisteren en te communiceren
 • Ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken
 • Een structurele andere kijk op dingen te krijgen
 • Het beste uit je coachee naar boven te halen
 • Hulpbronnen te activeren bij je coachee om zijn doelen te bereiken
 • Makkelijk en merkbaar resultaat te realiseren
 • Je coachee te motiveren

Wat leer je in deze opleiding?

 • Je leert hoe je een coachtraject kunt faciliteren en begeleiden;
 • Je leert welke coaching tools- en instrumenten er zijn en hoe je deze
  kunt gebruiken
 • Je leert verschillende coachmodellen en ontdekt welke voor jou het beste werkt
 • Je leert welke manier van coaching bestaat en hoe deze effectief in te zetten
 • Je leert hoe de communicatie kunt afstemmen op de leerstijl van je coachee
 • Je leert hoe je taal nog krachtiger kunt inzetten

 

Hier vind je meer over Inhoud programma

Opbouw van de opleiding

De NLP™ Coach opleiding is modulair opgebouwd en start twee keer per jaar. In het totaal zijn er 6 modules. Elke module bestaat uit verschillende lessen met bijpassende oefeningen. Praktisch en direct toepasbaar.

Naast de online lessen en trainingsdagen bieden we ook masterclasses en intervisie aan. Tijdens deze interactieve sessies is er alle ruimte voor vragen en verdieping. In de besloten online community treffen we elkaar. 

Verder is er altijd een mogelijkheid voor individuele begeleiding.

Nathalie de Kraker

Karin is een bijzonder mooi mens, de combinatie van kracht met zacht en ze is in staat om bij jou aan te sluiten, contact te maken om dan samen te kijken naar wat zich aandient. Karin raakt je en laat zich raken.

De liefdevolle, respectvolle, soms confronterende, begeleiding van Karin maakte dat ik me veilig voelde. De verschillende oefeningen brengen allemaal op verschillende niveaus veranderingen tot op celniveau teweeg. Ogenschijnlijke simpele oefeningen die nu nog nawerken.

Als ik het allemaal nog eens over zou mogen doen, zou NLP gegeven door Karin bovenaan mijn lijstje staan. Een mooie aanvulling, verdieping van mijn kennis, mijn ZIJN.

Nathalie de Kraker-de Ruijter

Marion van Kraaij-de Bie

De aanpak van Karin is, om je tijdens deze opleiding zoveel mogelijk te laten ervaren en te oefenen, waardoor je meer en meer inzicht krijgt in je eigen gedrag. Dit zijn hele waardevolle momenten. Karin zegt niet wat te doen en ze geeft geen oordeel, ze vertrouwt op jou, op je eigen inzichten en dat je die ontvangt op het moment dat goed is voor jou. Op het moment, dat je inziet wat je doet, heb je de mogelijkheid (keus) om er iets aan te veranderen.

Het belangrijkste dat deze NLP coach opleiding mij heeft opgeleverd, is dat ik minder in mijn hoofd zit en eerder tot actie overga. Ik heb meer zelfvertrouwen opgebouwd. Mijn grootste uitdagingen voordat ik aan NLP begon: Ik was bezig mezelf te bewijzen aan anderen, ik gaf mijn grenzen niet aan, ik vond mezelf niet goed genoeg.

Het meest waardevolle van de NLP coach opleiding vond ik het gedeelte waarin ik aan de slag ging met coachee’s en met het oefenen met mijn medecursisten. Hierdoor ga je echt oefenen met de inhoud van de opleiding.

Mocht jij je eigen leven willen verrijken en hiermee tevens het leven van anderen, dan is de NLP coach opleiding iets voor jou.

Marion van Kraaij - de Bie

John la Valle

Anyone who is trained by Karin is blessed and will experience that desired personal development. She has continued to attend trainings to keep up with the latest developments and she has developed into the fantastic coach she is today! She knows how to take confusing or intense situations and makes sure you are in safe hands and takes care of you. Working with Karin is a pleasure for anyone.

John la Valle
President of the society of NLP™

Corné van Nispen

Karin is een warme, oprechte en waarde vrije vrouw die snel kan schakelen tussen verschillende processen. Ze onderscheid zichzelf in haar vermogen om continu te schakelen tussen verschillende coaching stijlen en aan te sluiten bij wat een coachee op dat moment nodig heeft. Wat vooral indruk op mij maakte is de snelheid waarmee ze dit deed tijdens de online sessies waarbij we met meerdere tegelijk verbonden waren. Haar soms directe en confronterende stijl, maakte dat je scherp en alert bleef, terwijl er ook ruimte was om tot rust te komen. Ieder op zijn eigen manier en volgens zijn eigen proces. Ze laat je in enkele woorden direct in een intern proces komen, mbv spraak als in schrift. Haar ambitie om een coach-opleiding te starten met de combinatie tussen live-dagen en online is meer dan geslaagd en raad ik dan ook aan, aan collega Masters die de ambitie hebben om te gaan coachen.

Ik ben met Karin in contact gekomen via een mede NLP-er, waarbij ik op zoek was naar een gedegen NLP-coach opleiding. Ik heb bij verschillende organisaties mijn NLP-opleidingen gedaan waarbij ik vooral kennis en ervaringen wilde krijgen van de verschillende stijlen van coachen/opleiden tot coachen.

Mijn grootste uitdaging was de balans te houden tussen werk, opleiding en privé. Door het overzicht, concreetheid, afstemming met de cursisten en de vrijheid/eigen verantwoordelijkheid van de studie kon ik mijn balans bewaken en de studie positief afronden.

Ik heb het ervaren als een no-nonsense opleiding waarbij je/en met behulp van een warm gezelschap een grote ontwikkeling doormaakt.

Corné van Nispen

Begin met het eind voor ogen

De hele opleiding is gericht op het coachen, want dat is je einddoel. Toch begint het bij jou, het coachen van jezelf. Hoe goed ken je jezelf?
De volgende stap is de ander. Hoe bouw je een (coach) relatie op? Je vult je rugtas met praktische tools en technieken. Je ontdekt wat voor jou werkt.
Door veel te oefenen, tijdens de lessen en daarbuiten, maak je vlieguren en bouw je zelfvertrouwen op. Het begeleiden van die ander gaat je steeds gemakkelijker af.

Jouw investering

Je investering voor de NLP coach opleiding is € 6.997 excl BTW. Na het volgen van deze NLP™ Coach opleiding ben je een internationaal gecertificeerd NLP™ Coach. Behalve dat dit voor grote waarde is voor je CV is het ook een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma, waarin je weer veel leert over jezelf. Het is dus echt een investering in jezelf en in je toekomst. Want deuren gaan open. Uiteindelijk verdient het zijn waarde dubbel en dwars terug.

Klik hier als je meer wilt weten over de mogelijkheden tot vergoeding van deze kosten.

Speciale OTA aanbieding: 
Jouw investering is € 3.997,00 excl BTW
(dat is € 3.000,00 korting!!) 

Heb je al bij ons of elders de NLP Practitioner of NLP Master Practitioner opleiding gevolgd dan krijg je een speciale prijs en het is dan mogelijk om delen van de opleiding over te slaan. Stuur mij een berichtje dan overleggen we. 

Investering:  € 6.997 excl BTW
OTA speciale prijs: € 3.997,00 excl BTW
(dat is € 3.000,00 korting!!)

Volgende startdatum: 2 maart '22

Wat maakt deze opleiding van de School voor online coaching uniek?

 • Deze Licensed NLP Coach™ opleiding wordt erkend door de bedenker en mede-ontwikkelaar van NLP™, Dr. Richard Bandler, en door de Society of NLP™.
 • Wij zijn één van de weinige instituten in Europa dat door Dr. Richard Bandler en de Society of NLP™ is erkend om deze opleiding te kunnen aanbieden.
 • Het is praktische en direct toepasbare opleiding
 • We werken steeds in kleine groepen zodat we topkwaliteit kunnen garanderen en jou de maximale begeleiding volgens eigen noden kunnen aanbieden

ECHT SUPER UNIEK:

 • Na 6 maanden ben je een internationaal gecertificeerde coach (en heb je je NLP Practitioner + NLP Master Practitioner certificaat ondertekend door Dr. Richard Bandler op zak!

Veelgestelde vragen

Ontvang ik na afronding een diploma? En mag ik me dan NLP™ coach noemen?

Ja zeker. Als je de opleiding succesvol afrondt, krijg je een internationaal erkend certificaat van NLP™ Coach ondertekend door Dr. Richard Bandler (co-creator van NLP).

Is het mogelijk om gespreid te betalen?

Ja, het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Geld mag geen excuus zijn om niet deel te nemen.

Wat zijn de data van de live trainingsdagen?

Deze plannen we in overleg. Met in achtneming van de Corona-regels.