Blog

Ben jij er al echt klaar mee?

Ik heb nog zoveel te doen. Tweede Pinksterdag, Hemelvaartsdag, de dag na Hemelvaart, Koningsdag, Tweede Paasdag enz. Door al die vrije dagen raakt mijn agenda (en vooral mijn hoofd) een beetje in de war. Met als gevolg een te lange ‘to-do-list’. 

Ik heb een haat-liefde verhouding met actielijstjes. Misschien werk jij ook op deze manier, digitaal of op papier. Van te voren schrijf je je klussen op en zodra het gedaan is, mag het eraf. Helaas staan er soms aan het eind van de dag nog vele taken open. 

Hoe komt het nu toch dat het niet altijd makkelijk is om je tijd goed te besteden? Ondanks de ambitie, is het uiteindelijke gehoopte resultaat toch vaak anders. Misschien word je afgeleid, zie je door de bomen het bos niet of richt je je aandacht op de verkeerde zaken. 

De afgelopen maanden begeleidde ik een groep ondernemende coaches die hier ook mee worstelden. Sommigen waren op zoek naar meer structuur, helder overzicht, een stok achter de deur en anderen hadden de behoefte om het niet meer alleen te doen. 

Sociale druk wordt soms onderschat. Op een positieve manier mee gaan in de flow van de groep. Door een haalbare planning is het voor iedereen mogelijk om te slagen. Kleine stappen, elkaar aanmoedigen, samen successen vieren en daar waar iemand twijfelt of het even niet meer weet, is er hulp. 

Ondernemen hoef je niet alleen te doen, samen is het leuker en makkelijker. Daarom is deze groep zo’n succes. Maandag 31 mei start er een nieuwe groep. Doe je mee en kies je voor focus, actie en wel op een ontspannen manier? 

​​De komende maand gaan we samen video’s maken. Benieuwd hoe video’s je zichtbaarheid vergroten, zodat jij op ontspannen wijze je ideale klant aantrekt? Meld je gerust aan voor het Ontspannen Online Ondernemen programmawacht niet te lang want ik houd de groep klein. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 tips om warm, persoonlijk en effectief te communiceren

Benieuwd hoe jij online toch warm, persoonlijk en effectief kunt communiceren?

Download gratis het e-book met de 9 tips.

 

© 2018 School voor online coaching

Powered by RAM ICT Services